Neautorizováno !


 

(17.10 hodin)

Poslanec Tom Zajíček: V bloku pozměňovacích návrhů bloku G máme poslední hlasování G4. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, stanovisko zpravodaje také nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 562 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 562 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 188 vyslovilo 96 a proti 74.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dalším hlasováním by byl pozměňovací návrh uvedený pod písmenem H. Stanovisko předkladatele souhlasné, zpravodaje také souhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 563 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 563 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 187 vyslovilo 133 a 46 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dalšími pozměňovacími návrhy jsou návrhy pod písmenem I. Navrhoval jsem s proceduře hlasovat společně o I1 a I2. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 564 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 564 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 187 vyslovilo 42 a 132 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dále budeme hlasovat o I3 a I4 společně. Stanovisko předkladatele nesouhlasné. Zpravodaje také nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 565 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 565 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 187 vyslovili 4 a 170 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Budeme hlasovat o návrhu I5. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, stanovisko zpravodaje také nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 566 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 566 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 187 vyslovilo 26 a 137 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dále máme I6. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje také nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 567 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 567 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 187 vyslovilo 15 a 157 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: I7. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, stanovisko zpravodaje nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 568 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 568 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 188 vyslovilo 20 a 150 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: I8 je poslední hlasování. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 569 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 569 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 188 vyslovilo 22 a 133 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dále budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích pod písmenem J paní kolegyně Rujbrové. Pokud nebude námitek, hlasovali bychom o obou společně. Stanovisko předkladatele neutrální, zpravodaje zamítavé.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 570 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 570 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 188 vyslovilo 34 a 142 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dále jsou tu pozměňovací návrhy pod písmenem K, tedy K1. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 571 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 571 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 188 vyslovilo 45 a 125 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Nyní bychom hlasovali o K2. Pokud nebude námitek, včetně navržené poznámky pod čarou. Stanovisko předkladatele negativní, zpravodaje také negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 572 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 572 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 188 vyslovilo 21 a 131 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dále tady máme pozměňovací návrhy L. Budeme hlasovat nejdříve o L1. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, stanovisko zpravodaje také nesouhlasné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pan předkladatel tohoto návrhu souhlasí se společným hlasováním? Ano, je to tak. Budeme hlasovat body L1 a L2 dohromady.

 

Poslanec Tom Zajíček: Děkuji. Stanovisko předkladatele negativní, zpravodaje také negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 573 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 573 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 188 vyslovilo 53 a 120 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Dalším blokem jsou pozměňovací návrhy pod písmenem M. První je M1. Upozorňuji na to, že nebude hlasovatelný O7. Stanovisko předkladatele souhlasné, zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pouze se obrátím na pana poslance Václava Exnera, aby mi naznačil, zda některé body v jeho bloku nejsou hlasovatelné společně. Musí se hlasovat o každém bodu zvlášť. Dobře. Tedy M1.

 

Poslanec Tom Zajíček: Stanoviska jsou souhlasná.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 574 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 574 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 188 vyslovilo 131 a 31 bylo proti.

 

Poslanec Tom Zajíček: Budeme hlasovat o M2. Stanovisko předkladatele nesouhlasné, zpravodaje také.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 575 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 575 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 188 vyslovilo 23 a 152 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP