Neautorizováno !


 

(17.00 hodin)

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Procedura je poměrně složitá, já nechám tuto proceduru odhlasovat v hlasování pořadové číslo 280. Předtím vás ale všechny odhlásím, požádám vás o novou registraci. Přihlaste se svými hlasovacími kartami.

 

Věřím, že už jste všichni pochopili, jakou proceduru navrhl pan zpravodaj. Ptám se, kdo souhlasí s navrženou procedurou.

Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 280. Kdo je pro? Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 280 z přítomných 157 pro 151 poslanec, proti nula. Návrh byl přijat.

 

Procedura byla schválena, a nyní tedy můžeme přistoupit k jednotlivým návrhům. Prosím, pane zpravodaji, po každém návrhu řekněte své stanovisko, a pana ministra prosím o totéž. Můžeme začít.

 

Poslanec Miloš Melčák: Pane předsedající, první hlasování - pozměňovací návrhy hospodářského výboru A1 až A11. Pan ministr? (Doporučuji.) Zpravodaj rovněž doporučuje.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 281. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 281 z přítomných 164 pro 158, proti nula. Návrh byl přijat. Další návrh.

 

Poslanec Miloš Melčák: Další návrh je A12, týkající se změny zákona o některých službách informační společnosti, hospodářského výboru. Pan ministr? (Neutrální.) Zpravodaj doporučuje.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 282. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 282 z přítomných 165 pro 159, proti nula. Návrh byl přijat. Další návrh.

 

Poslanec Miloš Melčák: Následuje návrh A13 hospodářského výboru, který se týká cestovního ruchu. (Ministr: Neutrální.) Pan zpravodaj doporučuje.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 283. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 283 z přítomných 166 pro 119, proti 33. Návrh byl přijat. Další návrh.

 

Poslanec Miloš Melčák: Dalším návrhem jsou návrhy B1 a B2 pana poslance Ladislava Urbana. (Ministr: Mírně negativní.) Zpravodaj doporučuje.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 284. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 284 z přítomných 168 pro 108, proti 37. Návrh byl přijat. Další návrh.

 

Poslanec Miloš Melčák: Nyní se musíme vypořádat s tím, jestli souhlasíme, že přednesené návrhy pana poslance Pospíšila, které nám přednesla paní poslankyně Dundáčková, přijmeme. Pokud tak učiníme, budou další návrhy hlasovány podle toho, jak jsem řekl v proceduře.

Takže teďka o legislativně technických návrzích paní kolegyně Dundáčkové, potažmo Pospíšila. (Ministr: Neutrální.) Zpravodaj nechává na vůli Sněmovny.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 285. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 285 z přítomných 170 pro 68, proti 7. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Miloš Melčák: Pane předsedající, vzhledem k tomu, že návrh nebyl přijat, jsou nehlasovatelné všechny pozměňovací návrhy pana poslance Pospíšila.

A můžeme přikročit k pozměňovacím návrhům pana poslance Vávry, a to nejprve první hlasování D1 a D7 společně. Stanovisko pana ministra? (Nesouhlasím.) Zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 286 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 286 z přítomných 170 pro 56, proti 55. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Miloš Melčák: Další hlasování o pozměňovacích návrzích pana poslance Vávry D2 až D6 a D8 a D9. (Ministr nesouhlasí.) Zpravodaj nedoporučuje.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 287 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 287 z přítomných 170 pro 53, proti 52. Návrh nebyl přijat. Další návrh.

 

Poslanec Miloš Melčák: Další je hlasování o pozměňovacím návrhu označeném písmenem E pana poslance Kratochvíleho. Je to o nezařazení pozměňovacího návrhu týkajícího se činnosti podkovářství.

(Ministr: Mírně negativní.) Vzhledem k tomu, že bylo doporučeno hospodářským výborem přijetí usnesení doprovodného, mírně pozitivní.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 288 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 288 z přítomných 170 pro 121, proti 27. Návrh byl přijat. Další návrh.

 

Poslanec Miloš Melčák: Další návrh je pod písmenem F pana poslance Petra Rafaje, společně F1 a F2. (Ministr: Mírně pozitivní.) Zpravodaj doporučuje.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 289. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 289 z přítomných 170 pro 90, proti 28. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Miloš Melčák: Nyní jsou body G1 a G2, oddělené hlasování. Nejprve G1 paní poslankyně Vojtilové. (Ministr: Mírně negativní.) Zpravodaj mírně pozitivní.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 290. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 290 z přítomných 170 pro 120, proti 16. Návrh byl přijat. Další.

 

Poslanec Miloš Melčák: Další je návrh G2 paní poslankyně Vojtilové. Pan ministr? (Neutrální.) Zpravodaj doporučuje.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 291. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 291 z přítomných 170 pro 114, proti 39. Návrh byl přijat.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP