Neautorizováno !


 

(12.40 hodin)
(pokračuje Langer)

Nyní rozhodneme o zkrácení lhůty o 30 dnů. Odhlásil jsem vás na žádost pana kolegy Vymětala.

Zahájil jsem hlasování s pořadovým číslem 361. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti?

Z přítomných 87 pro návrh 66, proti 13. Konstatuji, že i tento návrh byl přijat.

 

Tím končím projednávání tohoto bodu a uděluji slovo předsedovi volební komise.

 

Poslanec Pavel Hojda: Děkuji, pane předsedající. Jenom krátce a stručně. Podle včerejších výsledků voleb se budou konat teď troje volby, a to volba členů Rady Českého rozhlasu (bod 138). Jsou čtyři kandidáti, volí se dva. Připomínám, protože bylo včera poměrně dost neplatných lístků, že pokud budete volit, tak maximálně dva zakroužkovat, ostatní musí být čísla, před jmény zakřížkovaná.

Bod 141 - volíme ve druhém kole jednoho člena a to je do Rady Státního fondu České republiky pro podporu a rozvoj české kinematografie. Je jeden kandidát.

A bod 142, je to předseda stálé komise Poslanecké sněmovny pro bankovnictví. Opět druhé kolo a jsou dva kandidáti, volí se jeden.

Volby mohou začít za chvíli, jakmile přijdu. Vydávat se budou hlasovací lístky nejdéle deset minut, čili vydávání bude ukončeno nejpozději za pět minut jedna.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Děkuji. Přerušuji tento bod. Vyhlašuji polední přestávku.

Odpoledne se můžeme těšit na velmi populární bod, kterým jsou ústní interpelace na předsedu vlády a vládu České republiky a na členy vlády, a po něm budou následovat odpovědi na písemné interpelace.

 

(Jednání přerušeno ve 12.42 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP