USNESENÍ SNĚMOVNY LIDU

č. 170

k návrhu předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů ve dnech 11., 12. a 13. listopadu

1975

Sněmovna lidu dne 11. listopadu 1975 schválila návrh předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů ve dnech 11., 12. a 13. listopadu 1975 s tímto pořadem:

1. Expozé ministra zahraničních věcí ČSSR ing. B. Chňoupka k základním otázkám zahraniční politiky Československé socialistické republiky

2. Vládní návrh zákona o sociálním zabezpečení (tisk 100)

3. Vládní návrh zákona o zemědělském družstevnictví (tisk 98)

4. Vládní návrh zákona o užívání půdy a jiného zemědělského majetku k zajištění výroby (tisk 99)

5. Vládní návrh, kterým se předkládají Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Mezinárodní pakt o hospodářských, sociálních a kulturních právech a Mezinárodní pakt o občanských a politických právech, přijaté dne 16. prosince 1966 XXI. Valným shromážděním OSN, a Československou socialistickou republikou podepsané v New Yorku dne 7. října 1968 (tisk 93)

6. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi vládou Československé socialistické republiky a vládou Finské republiky o zamezení dvojího zdanění a zabránění daňovému úniku v oboru daní z příjmu a z majetku, podepsaná v Helsinkách 31. ledna 1975 (tisk 94)

7. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu návrh na přístup Československé socialistické republiky k Úmluvě o přepravní smlouvě v mezinárodní silniční přepravě cestujících a zavazadel - CVR, podepsané v Ženevě dne 1. března 1973 (tisk 95)

8. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Dohoda o právním postavení a úlevách Mezinárodního centra vědeckých a technických informací, podepsaná v Moskvě dne 26. června 1973 (tisk 96)

9. Vládní návrh, kterým se předkládají Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu změny a doplnění Všeobecných podmínek pro dodávky zboží mezi organizacemi členských států Rady vzájemné hospodářské pomoci (VDP RVHP 1968) podle doporučení Stálé komise RVHP pro zahraniční obchod učiněného na jejím 44. zasedání po projednání na 69. zasedání Výkonného výboru RVHP (tisk 97).


Černý v. r., Moravčíková v. r.
David v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny lidu



Přihlásit/registrovat se do ISP