USNESENÍ SNĚMOVNY LIDU

č. 42

k návrhu předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů ve dnech 25. a 26. října 1977

Sněmovna lidu dne 25. října 1977 schválila návrh předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů ve dnech 25. a 26. října 1977 s tímto pořadem:

1. Expozé ministra zahraničních věcí ČSSR k základním otázkám zahraniční politiky Československé socialistické republiky

2. Vládní návrh zákona o lesích (tisk 17), společná zpráva výborů Sněmovny lidu (tisk 6/SL) a společná zpráva výborů Sněmovny národů (tisk 4/SN)

3. Vládní návrh zákona o úpravách soustavy odvodů a daní organizací (tisk 19)

4. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Dohoda o právní způsobilosti, výsadách a imunitách mezinárodní organizace kosmických telekomunikací Intersputnik, podepsaná v Berlíně dne 20. září 1976 (tisk 18)

5. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Konzulární úmluva mezi Československou socialistickou republikou a Belgickým královstvím, podepsaná v Bruselu dne 15. června 1976 (tisk 12)


Kryll v. r., Kohoutová v. r.
David v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny lidu



Přihlásit/registrovat se do ISP