USNESENÍ SNĚMOVNY LIDU

č. 49

k návrhu předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 15. prosince 1977

Sněmovna lidu dne 15. prosince 1977 schválila návrh předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 15. prosince 1977 s tímto pořadem:

1. Návrh stanoviska Federálního shromáždění Československé socialistické republiky k Provolání ústředního výboru Komunistické strany Sovětského svazu, Nejvyššího sovětu Svazu sovětských socialistických republik a rady ministrů SSSR k národům, parlamentům a vládám (tisk 8/SL, 7/SN)

2. Vládní návrh zákona o státním rozpočtu československé federace na rok 1978 (tisk 26)

3. Vládní návrh zákona, kterým se mění a doplňuje zákon č. 54/1963 Sb., o Československé akademii věd, ve znění zákonného opatření předsednictva Federálního shromáždění č. 26/1970 Sb. (tisk 25)

4. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Mongolskou lidovou republikou o poskytování právní pomoci a o právních vztazích v občanských, rodinných a trestních věcech, podepsaná v Ulánbátaru dne 15. října 1976 (tisk 20)

5. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Úmluva o zákazu vojenského nebo jakéhokoli jiného nepřátelského použití prostředků měnících životní prostředí, podepsaná v Ženevě dne 18. května 1977 (tisk 21)

6. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Maďarskou lidovou republikou o spolupráci a vzájemné pomoci na československo-maďarských státních hranicích, podepsaná v Praze dne 19. listopadu 1977 (tisk 22)

7. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi členskými státy Rady vzájemné hospodářské pomoci o zamezení dvojího zdanění příjmu a majetku fyzických osob, podepsaná v Miškolci dne 27. května 1977 (tisk 23)

8. Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty ČSSR na volbu soudce Nejvyššího soudu Československé socialistické republiky (tisk 24).


Kohoutová v. r., Kryll v. r.
David v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny lidu


Přihlásit/registrovat se do ISP