USNESENÍ SNĚMOVNY LIDU

č. 87

k návrhu předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze
Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 25. října 1978

Sněmovna lidu dne 25. října 1978 schválila návrh předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 25. října 1978 s tímto pořadem:

1. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva o zamezení dvojího zdanění příjmu a majetku právnických osob, podepsaná v Ulánbátaru dne 19. května (tisk 51)

2. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva o obchodu a plavbě mezi Československou socialistickou republikou, podepsaná v Havaně dne 5. listopadu 1977 (tisk 48)

3. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi vládou Československé socialistické republiky a vládou Irácké republiky o vzájemném osvobození zisku a přijmu československého a iráckého leteckého podniku a jejich zaměstnanců od daní, podepsaná v Bagdádě dne 7. prosince 1977 (tisk 46)

4. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromážděni Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Rakouskou republikou o zamezení dvojího zdanění v oboru daní z příjmu a z majetku, podepsaná ve Vídni dne 7. března 1978 (tisk 47)

5. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Portugalskou republikou o zamezení dvojího zdanění v oboru dani z příjmu, podepsaná v Lisabonu dne 28. června 1978 (tisk 52)

6. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi vládou Československé socialistické republiky a vládou Republiky Srí Lanka o zamezení dvojího zdanění a zabránění daňovému úniku v oboru daní z příjmu a z majetku, podepsaná v Kolombu dne 26. července 1978 (tisk 53)

7. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromážděni Československé socialistické republiky k souhlasu Ženevská smlouva o mezinárodním zápisu vědeckých objevů, podepsaná v Ženevě dne 7. března 1978 (tisk 44)

8. Vládní návrh, kterým se podle čl. 19 ústavy Mezinárodní organizace práce předkládají Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky texty úmluv a doporučení přijatých na 60. zasedání Mezinárodní konference práce v Ženevě v roce 1975 se stanoviskem vlády Československé socialistické republiky (tisk 49)

9. Vládní návrh, kterým se podle čl. 19 ústavy Mezinárodní organizace práce předkládají texty úmluvy a doporučení přijatých na 61. zasedání Mezinárodní konference práce v Ženevě v roce 1976 se stanoviskem vlády Československé socialistické republiky (tisk 50)

10. Zpráva o činnosti předsednictva Federálního shromáždění, předsednictva a výborů Sněmovny lidu a předsednictva a výborů Sněmovny národů (tisk 9-P)


Kohoutová v. r., Kryll v. r.
David v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny lidu



Přihlásit/registrovat se do ISP