USNESENÍ SNĚMOVNY LIDU

č. 112

k návrhu předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů ve dnech 24. a 25. října 1979

Sněmovna lidu dne 24. října 1979 schválila návrh předsednictva Sněmovny lidu na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů ve dnech 24. a 25. října 1979 s tímto pořadem:

1. Zpráva ministra zahraničních věcí ČSSR k základním otázkám zahraniční politiky Československé socialistické republiky

2. Vládní návrh zákona, kterým se mění a doplňuje zákon o zemědělské dani (tisk 65)

3. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Švédským královstvím o zamezení dvojího zdanění v oboru daní z příjmu a z majetku, podepsaná v Praze dne 16. února 1979 (tisk 62)

4. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi vládou Československé socialistické republiky a vládou Norského království o zamezení dvojího zdanění a zabránění daňovému úniku v oboru daní z příjmu a z majetku, podepsaná v Oslu dne 27. června 1979 (tisk 64)

5. Zpráva předsedy Federálního shromáždění o zákonném opatření předsednictva Federálního shromáždění o zvýšení důchodů (tisk 63)

6. Zpráva o činnosti předsednictva Federálního shromáždění, předsednictva a výborů Sněmovny lidu a předsednictva a výborů Sněmovny národů za dobu od 21. června do 23. října 1979 (tisk 14 - P)


Chlad v. r. Kohoutová v. r.
David v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny lidu



Přihlásit/registrovat se do ISP