USNESENÍ SNĚMOVNY NÁRODŮ

č. 26

k návrhu předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 5. dubna 1977

Sněmovna národů dne 5. dubna 1977 schválila návrh předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 5. dubna 1977 s tímto pořadem:

1. Ověření platnosti volby poslance ve volebním obvodu č. 106 pro volby do Sněmovny národů

2. Slib nově zvoleného poslance a jeho zařazení do výboru Sněmovny národů a dodatečný slib poslanců

3. Zpráva generálního prokurátora Československé socialistické republiky a Nejvyššího soudu Československé socialistické republiky o činnosti prokuratury a soudů při upevňování socialistické zákonnosti a jejich hlavních úkolech po XV. sjezdu Komunistické strany Československa (tisk 6)

4. Vládní návrh. kterým se předkládá Federálnímu shromáždění ČSSR k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Maďarskou lidovou republikou o společné kontrole na státních hranicích, podepsaná v Praze dne 18. června 1976 (tisk 7)

5. Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky na volbu soudce Nejvyššího soudu Československé socialistické republiky a na zproštění funkce soudce Nejvyššího soudu Československé socialistické republiky (tisk 9)


Kocinová v. r., Tomášik v. r.
Hanes v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny národů

USNESENÍ SNĚMOVNY NÁRODŮ

č. 27

k návrhu mandátového a imunitního výboru Sněmovny národů na ověření platnosti volby poslance ve volebním obvodu č. 106 pro volby do Sněmovny národů

Sněmovna národů na 3. společné schůzi Sněmovny lidu a Sněmovny národů dne 5. dubna 1977 ověřila platnost volby poslance Sněmovny národů

Jozefa Šepeľy,

zvoleného dne 5. března 1977 ve volebním obvodu č. 106.


Kocinová v. r., Tomášik v. r.
Hanes v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny národů


Přihlásit/registrovat se do ISP