USNESENÍ SNĚMOVNY NÁRODŮ

č. 32

k návrhu předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů

ve dnech 28. a 29. června 1977

Sněmovna národů dne 28. června 1977 schválila návrh předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů ve dnech 28. a 29. června 1977 s tímto pořadem:

1. Ověření platnosti volby poslance ve volebním obvodu č. 27 pro volby do Sněmovny lidu

2. Slib nově zvoleného poslance a jeho zařazení do výboru Sněmovny lidu

3. Vládní návrh usnesení, kterým Federální shromáždění Československé socialistické republiky schvaluje státní závěrečný účet československé federace za rok 1976 (tisk 16)

4. Vládní návrh zákona o výchově nových vědeckých pracovníků a o dalším zvyšování kvalifikace vědeckých pracovníků (tisk 11), společná zpráva výborů Sněmovny lidu (tisk 3/SL) a společná zpráva výborů Sněmovny národů (tisk 3/SN)

5. Vládní návrh zákona o novém výtvarném řešení Řádu republiky (tisk 13)

6. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Bulharskou lidovou republikou o právní pomoci a úpravě právních vztahů ve věcech občanských, rodinných a trestních, podepsaná v Sofii dne 25. listopadu 1976 (tisk 8)

7. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Německou demokratickou republikou o spolupráci na společných státních hranicích a o vzájemné pomoci v hraničních otázkách, podepsaná v Berlíně dne 8. září 1976 (tisk 10)

8. Návrh předsednictva ústředního výboru Národní fronty Československé socialistické republiky na volbu soudců z povolání vojenských soudů (tisk 15)

9. Návrh na zproštění na vlastní žádost funkcí soudců z povolání vojenských soudů (tisk 14).

Felix v. r., Rusnák v. r.
Hanes v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny národů


Přihlásit/registrovat se do ISP