USNESENÍ SNĚMOVNY NÁRODŮ

č. 135

k návrhu předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů ve dnech 9. a 10. dubna 1980

Sněmovna národů dne 9. dubna 1980 schválila návrh předsednictva Sněmovny národů na konání společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů ve dnech 9. a 10. dubna 1980 s tímto pořadem:

1. Ověření platností volby poslankyně ve volebním obvodu č. 165 pro volby do Sněmovny lidu

2. Slib nově zvolené poslankyně a její volba do výboru Sněmovny lidu

3. Zpráva vlády Československé socialistické republiky o plnění jejího programového prohlášení (tisk 85)

4. Vládní návrh zákona o vysokých školách (tisk 80) a společná zpráva výborů Sněmovny lidu a výborů Sněmovny národů (tisk 16/SL a 13/SN)

5. Vládní návrh zákona o hospodářských stycích se zahraničím (tisk 75) a společná zpráva výborů Sněmovny lidu a výborů Sněmovny národů (tisk 17/SL a 14/SN)

6. - Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu mnohostranná Úmluva o předávání osob odsouzených k trestu odnětí svobody k výkonu trestu ve státě, jehož jsou státními občany, podepsaná v Berlíně dne 19. května 1978 (tisk 84)

- Vládní návrh zákona, kterým se mění a doplňuje trestní zákon a trestní řád (tisk 83)

7. Vládní návrh, kterým se předkládá Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky k souhlasu Smlouva mezi Československou socialistickou republikou a Tuniskou republikou o právní pomocí ve věcech občanských a trestních, o uznání a výkonu justičních rozhodnutí a o vydávání a Dodatkový protokol, podepsané v Tunisu dne 12. dubna 1979 (tisk 79)

8. Vládní návrh, kterým se podle článku 19 odst. 5b) a odst. 6b) ústavy Mezinárodní organizace práce předkládají Federálnímu shromáždění Československé socialistické republiky texty úmluv a doporučení přijatých na 63. zasedání Mezinárodní konference práce v Ženevě v roce 1977 se stanoviskem vlády Československé socialistické republiky (tisk 81)

9. Návrh na zproštění na vlastní žádost funkce soudce z povolání vyššího vojenského soudu (tisk 82)

10. Zpráva o činnosti předsednictva Federálního shromáždění, předsednictva a výborů Sněmovny lidu a předsednictva a výborů Sněmovny národů za dobu od 14. prosince 1979 do 8. dubna 1980 (tisk 16-P)


Tomášik v. r., Kocinová v. r.
Hanes v. r.
ověřovatelé
předseda Sněmovny národů



Přihlásit/registrovat se do ISP