Neautorizováno !


 

(15.40 hodin)
(pokračuje Klas)

4. V části 26 v bodu 1 § 2a písm. a) bod 2. se spojka "a" nahrazuje spojkou "nebo".

5. V části 26 v bodu 1 § 2a písm. a) bod 3. se spojka "a" nahrazuje spojkou "nebo".

6. V části 26 v bodu 1 § 2a písm. b) bod 2. se spojka "a" nahrazuje spojkou "nebo".

7. V části 26 v bodu 1 § 2a písm. b) bod 3. se spojka "a" nahrazuje spojkou "nebo".

8. V části 26 v bodu 1 § 2a písm. c) bod 1. se spojky "a" za slovem "řízení" a za slovem "materiálů" nahrazují spojkami "nebo".

9. V části 26 v bodu 1 § 2a písm. c) bod 2. se spojka "a" za slovem "řízení" nahrazuje spojkou "nebo".

10. V části 26 v bodu 1 § 2a písm. c) bod 3. se spojka "a" za slovem řízení nahrazuje spojkou "nebo".

Odůvodnění. Tyto změny vycházejí z žádosti Státního úřadu pro jadernou bezpečnost. Ustanovení vymezuje konkrétní citlivé činnosti v oblasti jaderné bezpečnosti, a navrhované změny upřesňují, zda např. musí být naplněny oba znaky, tzn. organizace a řízení, nebo zda se jedná jen o organizaci, nebo řízení.

11. Legislativně technická úprava. V dosavadní části 49 v čl. LI se doplňuje nový novelizační bod, který zní: "V § 7 odst. 1 se slova "§ 3 odst. 7" nahrazují slovy " § 3 odst. 8".

Konečně za 12., kde se jedná opět o legislativně technickou úpravu. V dosavadní části 71 v čl. LXXIII, novelizační bod 2, který je v návrhu zákona omylem označen jako bod 3, zní: "Bod 2: V § 38 odst. 6 se slova "utajované skutečnosti" nahrazují slovy "utajované informace".

Děkuji za pozornost.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano, já také děkuji za váš příspěvek do podrobné rozpravy. Ptám se, jestli to byl poslední příspěvek. Už nikdo se nehlásí? Pokud tedy tomu tak je, ukončím podrobnou rozpravu.

Pravděpodobně závěrečná slova už v této fázi nezazní. Hlasovat tuším také nemáme o čem (veselost v sále vzhledem k malému počtu přítomných), takže v tom případě končím druhé čtení tohoto návrhu a samozřejmě i projednávání bodu č. 32.

Já už nehodlám v tuto chvíli otevírat projednávání dalšího zákona, protože se mi to v této fázi už zdá být nepříliš vhodné, zahajovat projednávání ústavního zákona. Tímto bodem budeme tedy pokračovat zřejmě až příští týden.

Já vám tedy děkuji, že jste vydrželi až do této chvíle, a přeji vám za to příjemný slunečný víkend.

 

(Jednání skončilo v 15.25 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP