Pátek 13. února 1998

Poslanec Josef Ullmann: Dále pokračujeme stále na straně druhé bodem č. 2. Stanovisko zpravodaje i předkladatele je doporučující.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 180.

Kdo je pro tento návrh, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 180 byl tento návrh přijat, když získal 142 hlasů ze 167 možných, proti nebyl nikdo. Prosím další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Dále se posouváme na stranu třetí, kde budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu uvedeném pod číslem 3. Předkladatel nedoporučuje tento návrh, zpravodaj má stanovisko neutrální.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahajuji hlasování pořadové číslo 181 k bodu 3.

Kdo je pro tento návrh, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 181 tento návrh nezvítězil, protože ze 168 možných hlasů získal pouze 13 a 113 bylo proti. Prosím další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu označeném číslem 4 na straně 3. Stanovisko zpravodaje i předkladatele je doporučující.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 182.

Kdo je pro tento návrh, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 182 ze 168 přítomných bylo 144 pro, jeden proti, návrh byl přijat. Prosím další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Dále budeme hlasovat o návrhu označeném číslem 5 na straně 3. Stanovisko zpravodaje i předkladatele je opět doporučující.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 183.

Kdo je pro tento návrh, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Děkuji. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 183 bylo 143 pro, nikdo proti, ze 168 přítomných, návrh byl přijat.

 

Poslanec Josef Ullmann: Dále budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu označeném číslem 6, stále na straně 3. Stanovisko zpravodaje i předkladatele je doporučující.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 184.

Kdo je pro tento návrh, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 184 byl návrh přijat - pro 142, proti nikdo, přítomných 168. Prosím o další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Děkuji, dále budeme hlasovat o návrhu číslo 7, uvedeném na straně 4. Doporučující stanovisko má předkladatel i zpravodaj.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 185.

Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. - Omlouvám se, prohlašuji toto hlasování za zmatečné, protože nám ještě svítilo světélko z předchozího hlasování. Prosím o vymazání displeje a zahájím nové hlasování. - Vymažu si to sám.

Je zde požadavek na odhlášení, kterému vyhovuji, prosím tedy, abyste se znovu zaregistrovali.

Doufám, že na druhý pokus se nám to už podaří.

Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 186.

Kdo je pro tento návrh, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 186 tento návrh zvítězil, když získal 140 hlasů, nikdo nebyl proti, počet přítomných je 162. Prosím o další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Dále budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu uvedeném pod bodem 8 na straně 4. Předkladatel i zpravodaj doporučují.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji, zahájil jsem hlasování pořadové číslo 187.

Kdo je pro návrh? Kdo je proti návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 187 ze 164 přítomných bylo 144 pro a nikdo proti. Prosím o další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Dále budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu označeném číslem 9 na straně 4. Předkladatel i zpravodaj doporučují.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 188.

Kdo je pro? Kdo je proti tomuto návrhu?

Než nám uplyne čas, znovu upozorňuji, že usnesením této sněmovny je používání mobilních telefonů v zasedací síni zakázáno. Říkám to tomu, jehož mobil právě zazvonil.

A nyní vás seznámím s výsledkem hlasování pořadové číslo 188. Návrh byl opět přijat - pro bylo 145, proti nikdo, počet přítomných 165. Prosím další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Nyní budeme hlasovat o návrhu uvedeném pod číslem 10 na straně 4. Stanovisko zpravodaje i předkladatele je doporučující.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 189.

Kdo je pro? Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 189 návrh zvítězil. Pro 146, proti nikdo, 166 přítomných. Prosím další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu, který je uveden pod číslem 11 na straně 4. Zpravodaj i předkladatel doporučují.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 190. Kdo je pro návrh? Děkuji. Kdo je proti návrhu?

Konstatuji, že i tento návrh byl přijat, a to v hlasování pořadové číslo 190, když ze 166 přítomných bylo 146 pro a nikdo proti. Prosím další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Dále budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu, který je uveden pod bodem 12 na straně 5. Zpravodaj i předkladatel doporučují.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 191.

Kdo je pro návrh? Děkuji. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování číslo 191 byl tento návrh přijat, když získal 146 hlasů ze 166 možných, nikdo nebyl proti. Prosím další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Děkuji, nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu označném číslem 13H na straně 5. Stanovisko předkladatele i zpravodaje je doporučující.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji, zahájil jsem hlasování pořadové číslo 192.

Kdo je pro návrh? Děkuji. Kdo je proti návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 192 byl návrh přijat - 143 pro, nikdo proti, 167 přítomných. Prosím další návrh.

 

Poslanec Josef Ullmann: Dále budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu uvedném pod bodem 14 na straně 5. Předkladatel nedoporučuje, zpravodaj doporučuje.

 

Předseda PSP Miloš Zeman: Děkuji. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 193.

Kdo je pro návrh? Děkuji. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 193 byl tento návrh přijat - pro 127, proti 11, přítomno 167. Prosím další návrh.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP