Čtvrtek 26. února 1998

Místopředseda PSP Karel Ledvinka: Do rozpravy se nikdo nehlásí, rozpravu končím.

Nyní se budeme zabývat návrhem na přikázání výborům k projednání. Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání výboru pro sociální politiku a zdravotnictví.

Přestože tady zaznělo několik návrhů na to, abychom nezkracovali lhůtu, předseda vlády požádal o zkrácení lhůty, a proto mi nezbývá nic jiného, než podrobit tento návrh, který si osvojuji, hlasování.

Zazněl v rozpravě návrh, aby předmětný návrh byl přikázán i výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí.

Má ještě někdo jiný návrh? Není tomu tak. Přistoupíme k hlasování. Prosím, abyste se znovu zaregistrovali, neb jsem vás odhlásil.

Kdo souhlasí s tím, aby předložený návrh byl přikázán k projednání výboru pro sociální politiku a zdravotnictví? Zahájil jsem hlasování číslo 416. Kdo návrh podporuje? Kdo je proti?

Ze 111 přítomných 97 poslanců se vyjádřilo pro, jeden proti. Návrh byl přijat.

V dalším hlasování rozhodneme o tom, kdo souhlasí s tím, aby předložený návrh byl přikázán k projednání výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí.

Zahájil jsem hlasování číslo 417. Kdo návrh podporuje? Kdo je proti?

Pro návrh hlasovalo 90 poslanců, proti jeden poslanec. I tento návrh byl přijat.

Nyní budeme hlasovat o návrhu na zkrácení lhůty. Kdo souhlasí s tím, aby byla zkrácena lhůta pro projednávání tohoto vládního návrhu ve výborech o 20 dnů?

Zahájil jsem hlasování číslo 418. Kdo návrh podporuje? Kdo je proti?

Pro návrh hlasovalo 25, proti 55 poslanců. Návrh nebyl přijat.

Konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí a výboru pro sociální politiku a zdravotnictví.

Děkuji předkladatelce, děkuji společné zpravodajce. Končím tím projednávání bodu 45 a vyhlašuji přestávku do 16.00 hodin. Děkuji.

(Schůze přerušena v 15.54 hodin.)

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP