Pátek 3. dubna 1998

 

(pokračuje Zvěřina)

Viděl jsem, pane kolego Maštálko, že něco namítáte proti hlasovacímu zařízení. Přejete si k tomu něco říci?

 

Poslanec Jiří Maštálka: Dámy a pánové, omlouvám se, ale moje hlasovací zařízení nefunguje. Nechci tím zatím zpochybnit žádné hlasování, ale prosím o opravu.

 

Místopředseda PSP Jaroslav Zvěřina: Hlasování pan kolega nezpochybňuje. Já vás v tuto chvíli odhlásím, protože je tady reklamace na hlasovací zařízení. Přihlaste se znovu svými hlasovacími kartami, než budeme pokračovat v hlasování.

 

Poslanec Daniel Kroupa: Bod H4 je k § 58. Je to návrh na vypuštění. Stanovisko ministerstva i pana poslance Zemana je negativní, zpravodaj ponechává na rozhodnutí sněmovny.

 

Místopředseda PSP Jaroslav Zvěřina: Pan kolega Vrzal s technickou poznámkou.

 

Poslanec Ivan Vrzal: Pane předsedající, mně také nefunguje hlasovací zařízení, tak prosím o opravu.

 

Místopředseda PSP Jaroslav Zvěřina: O opravu nebo o odhlášení? (O opravu.) Vůbec nefunguje, ani po tom odhlášení? Dovolím si vás odhlásit ještě jednou, máme-li tady další reklamaci na hlasovací zařízení. Prosím o sdělení, jestli se závada odstranila. Omlouvám se, dámy a pánové, za technické problémy.

 

Dovolte, abych vyhlásil přestávku do 12.20 hodin.

 

(Schůze přerušena do 12.20 hodin.)

 

Místopředseda PSP Jaroslav Zvěřina: Dámy a pánové, vzhledem k tomu, že se ukázalo, že technické zařízení je v mnohem horším stavu, než jsme očekávali, vyhlašuji polední přestávku do 13.30 hodin.

 

(Schůze přerušena do 13.30 hodin.)

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP