Středa 20. května 1998

 

Poslanec Jaroslav Bašta: I2. - zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 176 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování číslo 176 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 179 pro vyslovilo 119 a 11 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Tím, že jsme přijali pozměňovací návrhy pana poslance Gjuriče, vyvstal u I3. trochu problém. Ta první část až po písmeno c) je..., promiňte, první část odst. 3 je nehlasovatelná a můžeme hlasovat teprve od slov "§ 63" o zbytku návrhu pod písm. I3. Zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane poslanče, promiňte, já si myslím, že nebylo dost jasné, co je hlasovatelné a co ne. Pochopila-li jsem to dobře, celý první odstavec, to znamená nový odstavec 6 § 62, je nehlasovatelný, odst. 1 písm. c) § 63 - tato část je hlasovatelná.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Ano.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Budeme tedy hlasovat o druhé části bodu 3 písm. I. Pan zpravodaj i pan ministr doporučují.

Zahajuji hlasování číslo 177 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 177 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo pro 138, proti 19.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: I4. - Zpravodaj doporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Byla jsem upozorněna na malý překlep v textu. Ve druhé řádce má být napsáno "pracovního" volna. Chybí tam písmeno "o" na konci slova. Jedná se skutečně pouze o překlep.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 178 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 178 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 pro vyslovilo 68, 73 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: I5. - Zpravodaj doporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování poř. č. 179 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 179 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 vyslovilo pro 71 a 73 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: I6. - Zpravodaj doporučuje, pan ministr doporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování poř. č. 180 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 180 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 180 pro vyslovilo 129 a 6 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Přecházíme k pozměňovacím návrhům pod písm. J. J1 - zpravodaj doporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování poř. č. 181 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 181 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 pro vyslovilo 81, 68 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: J2 - zpravodaj nedoporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování poř. č. 182 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 182 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 180 pro vyslovili dva, 128 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: J3 - zpravodaj doporučuje, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Na žádost z pléna vás všechny odhlašuji a prosím o novou registraci.

Zahajuji hlasování poř. č. 183 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 183 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 172 vyslovilo 92 a 58 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: Přecházíme k pozměňovacím návrhům, které jsou pod písm. K. Na žádost pana poslance Klase budeme hlasovat podle jednotlivých písmen. K1.a) - zpravodaj nechává na rozhodnutí sněmovně, pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování poř. č. 184 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 184 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 173 vyslovilo 66 pro a 47 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: K1.b) - zpravodaj nechává na rozhodnutí sněmovny. Pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování poř. č. 185 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 185 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 173 vyslovilo 67 pro a 45 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: K1.c) - nechávám na uvážení sněmovně. Pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování poř. č. 186 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 186 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 173 vyslovilo 38 pro a 59 bylo proti.

 

Poslanec Jaroslav Bašta: K1.d) - nechávám na uvážení sněmovně. Pan ministr nedoporučuje.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování poř. č. 187 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 187 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 173 pro vyslovilo 38 a 63 bylo proti.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP