(12.50 hodin)

(pokračuje Buzková)

Vzhledem k tomu, že mi nikdo z kolegů neporadil, co bychom mohli v této situaci udělat, nemohu dát hlasovat v tuto chvíli prostě o ničem než o závěrečném návrhu usnesení, který jsem přednesla předtím, než pan poslanec Jalůvka zvedl svoji námitku.

Nevidím žádný důvod k velké radosti ve sněmovně z tohoto návrhu, přiznám se, že jako předsedající schůze jsem radši, když veškeré námitky a připomínky jsou řešeny shodně. Nicméně zde jsme se dostali opravdu do obtížné procedurální situace a žádné nové hlasování není možné.

Přednesla jsem návrh usnesení, které se týká schválení návrhu zákona jako celku.

 

Rozhodneme o něm v hlasování pořadové číslo 892, které zahajuji, a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 892 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 169 vyslovilo 117 a 39 bylo proti. Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

 

Blahopřeji navrhovateli a děkuji zpravodaji za velmi profesionálně odvedenou složitou práci. (Potlesk.)

 

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, pokud se nemýlím, byly všechny body pořadu 17. schůze projednány. Z pověření předsedy Poslanecké sněmovny tedy 17. schůzi končím.

(Schůze skončila ve 12.57 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP