(16.50 hodin)

Poslanec Pavel Němec: Nyní bychom měli hlasovat o pozměňovacím návrhu pod písm. B2 pana poslance Vávry. Stanovisko zpravodaje negativní, stanovisko navrhovatelky spíše kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 509 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 509 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 155 pro něj vyslovilo 68 a 80 bylo proti.

 

Poslanec Pavel Němec: Nyní jsou na řadě pozměňovací návrhy pana poslance Bendy. Pozměňovací návrh C1. Stanovisko zpravodaje kladné, navrhovatelky rovněž.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 510 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 510 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 154 pro něj vyslovilo 119 a 14 bylo proti.

 

Poslanec Pavel Němec: Nyní bychom měli hlasovat pozměňovací návrhy pana poslance Bendy pod písm. C, bod 2. Stanoviska navrhovatelky i zpravodaje jsou kladná.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 511 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 511 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 155 pro něj vyslovilo 121 a 12 bylo proti.

 

Poslanec Pavel Němec: Nyní jsou na řadě pozměňovací návrhy pana poslance Křečka. V souladu s navrhovanou procedurou odsouhlasenou je to bod 1 odst. 1. Stanovisko zpravodaje je neutrální, navrhovatelky kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 512 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 512 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 155 pro něj vyslovilo 119 a 12 bylo proti.

 

Poslanec Pavel Němec: Pozměňovací návrh D1 odst. 2. Stanovisko navrhovatelky a zpravodaje je negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 513 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 513 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 155 pro něj vyslovilo 21 a 127 bylo proti.

 

Poslanec Pavel Němec: Pozměňovací návrh D2. Stanovisko zpravodaje záporné a navrhovatelky rovněž.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 514 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 514 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 155 pro něj vyslovilo 76, proti 77.

 

Poslanec Pavel Němec: Nyní budeme hlasovat pozměňovací návrhy D3, 4, 5 najednou. Stanoviska navrhovatelky a zpravodaje jsou záporná.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Na žádost pana poslance Škromacha vás všechny odhlašuji a prosím o novou registraci.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 515 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 515 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 152 pro něj vyslovilo 56 a proti bylo 78.

 

Poslanec Pavel Němec: Nyní přejdeme k pozměňovacím návrhům pana poslance Pilipa, a sice E1. Stanovisko navrhovatelky je negativní, zpravodaje pozitivní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 516 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 516 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 153 vyslovilo 102, proti 45.

 

Poslanec Pavel Němec: Nyní pozměňovací návrh E2. Stanovisko zpravodaje neutrální, navrhovatelky neutrální.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 517 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 517 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 153 vyslovilo 93 a 38 bylo proti.

 

Poslanec Pavel Němec: Návrh E3. Stanovisko navrhovatelky kladné, zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 518 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 518 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 153 vyslovilo 153 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Pavel Němec: Pozměňovací návrh E4. Stanovisko navrhovatelky kladné, zpravodaje kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 519 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 519 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 153 vyslovilo 131 a jeden byl proti.

 

Poslanec Pavel Němec: Pozměňovací návrh E5. Stanovisko navrhovatelky záporné, stanovisko zpravodaje mírně negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 520 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 520 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 153 pro něj vyslovilo 7 a 119 bylo proti.

 

Poslanec Pavel Němec: Pozměňovací návrh E6. Stanovisko navrhovatelky negativní, zpravodaje pozitivní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 521 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 521 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 153 vyslovilo 93 a proti 56.

 

Poslanec Pavel Němec: Pozměňovací návrh pod písm. E7, společně E10. Stanovisko zpravodaje pozitivní, stanovisko navrhovatelky rovněž pozitivní.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 522 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 522 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 153 pro něj vyslovilo 153 a nikdo nebyl proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP