(17.50 hodin)

Poslanec Jan Zahradil: Paní předsedající, chtěl bych zpochybnit jedno z předchozích hlasování, a to hlasování číslo 519, kde jsem hlasoval pro, ve sjetině se ale objevilo proti.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane poslanče, vzhledem k tomu, že uplynula čtyři hlasování, můžete nám osvěžit, které to bylo hlasování a jaký tam byl rozdíl hlasů?

 

Poslanec Jan Zahradil: Rozdíl hlasů byl 2 a jednalo se o pozměňovací návrh C29.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Budeme nyní rozhodovat o námitce pana poslance Zahradila. Rozhodneme o ní v hlasování pořadové číslo 523, které zahajuji. Ptám se, kdo souhlasí s námitkou pana poslance Zahradila? Kdo je proti této námitce?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 523 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 155 a 5 bylo proti.

 

Toto hlasování budeme opakovat a budeme znovu hlasovat o návrhu, který je uveden pod písmenem C29. Prosím stanoviska.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Nedoporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Nedoporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 524 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 524 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 121 a 67 bylo proti.

 

Jsem nucena konstatovat, že hlasovací knoflíky si v tomto případě spletlo větší množství poslanců.

Pokračujte, prosím.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C36. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 525 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 525 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 165 a 20 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C38. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 526 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 526 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 160 a 24 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C40. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 527 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 527 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 164 a 19 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C45. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 528 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 528 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 165 a 19 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C51. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 529 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 529 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 124 a 60 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C55. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 530 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 530 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 164 a 18 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C58. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 531 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 531 návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 pro vyslovilo 165 a 19 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C71. Nedoporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Nedoporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 532 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 532 návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 74 a 108 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C76. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 533 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 533 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 167 a 20 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C78. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 534 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 534 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 164 a 21 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: C 86. Doporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 535 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 535 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 160 a 23 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Poslední ze samostatných návrhů, které byly podány, je C90. Upozorňoval jsem na to, že pokud nebude přijat, budou moci být přijaty pozměňovací návrhy pana poslance Němce pod písmenem O. Nedoporučuji.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Nedoporučuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 536 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 536 návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 25 a 159 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Dále jsou zde pozměňovací návrhy ve dvojicích, to znamená požadavek na hlasování C41 a C75. To jsou návrhy, které jsou totožné s hospodářským výborem, jen jsou jinak upravovány. Myslím si, že jsou lépe upraveny v ústavně právním výboru. Nedoporučuji.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP