(18.10 hodin)

Poslanec Miroslav Kapoun: Dále podle procedury bychom měli hlasovat o pozměňovacích návrzích hospodářského výboru Poslanecké sněmovny a to jsou pozměňovací návrhy pod písmeny A. Chtěl bych k tomu říci, i jsem to četl, že body A2, A10, A11, A14, A16, A18 a A28 jsou nehlasovatelné, protože jsme odhlasovali body ÚPV C10, C27, C36, C38, C40, C79 a K4.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Přečtěte prosím, pane zpravodaji, ještě jednou ty body A, které jsou nehlasovatelné.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: A2, A10, A11, A14, A16, A18 a A28 - jsou nehlasovatelné, protože jsme odhlasovali body ÚPV C10, C27…

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Body C už nemusíte číst, pane zpravodaji.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Nemusíme? Dobře. Dále body A3, A9, A17, A22, A23, A30 mají stejné znění jako body ÚPV, pokud nemusím číst? (Buzková: Ne, nemusíte.) Už jsme o nich hlasovali. A potom kromě bodu A4, A5, které jsme odhlasovali k návrhům C, můžeme hlasovat o zbývajících bodech pod písmeny A jako celku. Je k nim ke všem souhlasné stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Prosím stanoviska.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Mimo body A4, A5 a A13.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Ale A4 a A5 byly schváleny. A13 bylo také schváleno? Já u A13 zatím nemám poznámku, že by byl schválen.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Dobře. Zbývající body A můžeme odhlasovat jako celek kromě bodu A13, kde je pozměňovací návrh G1. Buď tedy můžeme G1 předřadit…

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Já myslím, že nejprve G1 budeme hlasovat, pane zpravodaji.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Budeme hlasovat o návrhu G1, potom bychom odhlasovali body A jako celek mimo ty, které jsem četl a byly už odhlasovány. Stanoviska obě doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 543 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 543 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 189 vyslovilo 170 a 8 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Čili potom A13 je nehlasovatelné a můžeme zbytek pozměňovacích návrhů pod písmenem A odhlasovat jako celek. Obě stanoviska doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 544 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 544 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 181 a 3 byli proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Tím jsme se vypořádali s pozměňovacími návrhy pod písmeny A, C a K, to znamená pozměňovacími návrhy hospodářského výboru, ústavně právního výboru a pozměňovacím návrhem pod písmenem K. Jako třetí bylo navrženo v proceduře, abychom hlasovali o pozměňovacích návrzích petičního výboru pod písmeny B, a to tak, abychom hlasovali jednotlivě.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Takže stanoviska k bodu B1? (Obě stanoviska doporučující.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 545 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování 545 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 174 a 6 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Dále pozměňovací návrh pod písmenem B2. Obě stanoviska nedoporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 546 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 546 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 190 vyslovilo 69 a 98 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: B3 - obě stanoviska nedoporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 547 a ptám se , kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 547 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 189 vyslovilo 65 a 117 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: B4.

 

Ministr dopravy a spojů ČR Jaromír Schling: Doporučuji.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Já bych nechtěl jít do sporu, protože je to poněkud jiné znění. Ale je to nehlasovatelné, protože jsme odhlasovali K4.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Takže je to nehlasovatelné. Děkuji, budeme pokračovat.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Dále navrhuji, aby se hlasovalo o návrzích D1 až D18 pana poslance Krásy s jeho načtenou legislativní změnou jako o celku. Obě stanoviska doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 548 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 548 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 189 vyslovilo 184 a jeden byl proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Dále navrhuji hlasovat o pozměňovacím návrhu pana poslance Matulky pod číslem E1. Obě stanoviska nedoporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 549 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 549 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 189 pro vyslovilo 57 a 114 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: Dále jsou pozměňovací návrhy pana poslance Šustra F1 až F5.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: F1 bylo hlasováno?

 

Poslanec Miroslav Kapoun: F1 bylo hlasováno. F2 - obě stanoviska doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 550 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 550 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 189 vyslovilo 125 a 53 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: F3 - obě stanoviska doporučující.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 551 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 551 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 189 pro vyslovilo 107 a 55 bylo proti.

 

Poslanec Miroslav Kapoun: F4 - obě stanoviska nedoporučující.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP