(Jednání pokračovalo ve 13.47 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Vážené paní poslankyně, páni poslanci, polední přestávka skončila, dostavte se prosím do jednacího sálu, abychom mohli pokračovat v jednání.

Vážené paní poslankyně a poslanci, před zahájením polední přestávky bylo přerušeno projednávání sněmovního tisku 651. V obecné rozpravě byl předložen návrh na zamítnutí předloženého návrhu s tím, že hlasováno o tomto návrhu bude bezprostředně po ukončení polední přestávky.

Chci se zeptat pana ministra, zda si přeje přednést závěrečné slovo. Pan ministr si již nepřeje přednést závěrečné slovo. Ptám se proto zpravodaje poslance Libora Ježka, zda si přeje přednést závěrečné slovo. Není tomu tak. Ani pan poslanec Libor Ježek si nepřeje přednést závěrečné slovo.

V tuto chvíli rozhodneme o návrhu na zamítnutí tohoto návrhu. Všechny vás odhlásím a požádám o novou registraci. Prosím, aby se všichni, kdo se chtějí účastnit tohoto hlasování, dostavili do jednacího sálu.

V hlasování pořadové číslo 73 rozhodneme o návrhu na zamítnutí předloženého návrhu. Zahajuji hlasování pořadové číslo 73 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu? - Musím konstatovat, že nefunguje hlasovací zařízení, protože odmítá přijmout hlasování "ne". Budeme opakovat toto hlasování. Prosím techniky, aby zjistili, kde nastal problém. Hlasování pořadové číslo 73 prohlašuji za zmatečné.

 

V tuto chvíli jsem nucena vyhlásit patnáctiminutovou přestávku z důvodu opravy závady na hlasovacím zařízení. Budeme pokračovat ve 14.05 hodin. Doufám, že to bude stačit.

 

(Jednání přerušeno ve 13.50 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP