(23.20 hodin)

Místopředseda PSP František Brožík: Děkuji, pane poslanče. S další procedurální - faktickou pan poslanec Kučera starší.

 

Poslanec Miloslav Kučera st.: Pane předsedající, já bych chtěl informovat Poslaneckou sněmovnu, že pan poslanec Talíř při velmi náročné proceduře v našem výboru řídil toto hlasování, celou proceduru excelentně. Já si myslím, že by Poslanecká sněmovna měla umožnit panu zpravodaji i třeba tu hodinu času, kterou teď na to potřebuje. Myslím, když už jsme tady byli tak dlouho - a promiňte mi to - celá republika v tuto chvíli na nás upírá své oči, nepochybně tady vydržíme ještě i tu hodinu, dokážeme si tu práci najít, ale myslím si, že bychom neměli odcházet od rozdělané práce, umožnit panu zpravodaji, aby procedura šla tak, jak je potřeba, a jsem přesvědčen, že pak to určitě bez problémů a hladce zvládneme.

 

Místopředseda PSP František Brožík: Děkuji, pane poslanče. V tomto případě návrh pana poslance Talíře zazněl, ale přesto já bych si dovolil dát další návrh, a to z titulu hlasování po čase 0.00, protože jsme si odsouhlasili zatím pouze hlasování po 21. hodině do 24 hodin, přestože pan předseda Václav Klaus je rozhodnut prodloužit legislativní nouzi na sobotu 13. ledna (nesouhlasné projevy z pléna) na dvě nebo na tři hodiny. Přesto musíme hlasovat o tom, že budeme hlasovat i 13. ledna po čase 0.00 hodin do 3.00 hodin - 13. ledna roku 2001.

Tento procedurální návrh necháme odhlasovat a poté dáme ještě 60 minut pauzu panu zpravodaji s legislativou Poslanecké sněmovny. Já vás všechny odhlašuji a žádám vás o novou registraci.

 

Nyní budeme hlasovat o tom, že budeme o pozměňovacích návrzích i o celém znění zákona hlasovat ještě v sobotu 13. ledna v době od 0.00 do tří hodin zimního středoevropského času.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 18 z přítomných 191 poslanců pro 177, proti 6. Návrh byl přijat.

 

Já bych poprosil pana poslance Talíře, zda se spokojí - pane poslanče, já bych vás poprosil, zda se spokojíte s pauzou do 0.15 hod. V 0.15 hod. 13. ledna pokračuje projednávání tohoto bodu. Přerušuji a vyhlašuji přestávku.

 

(Jednání přerušeno v 23.24 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP