(18.00 hodin)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji panu poslanci. Kdo se dále hlásí do rozpravy? Slovo má pan poslanec Filip.

 

Poslanec Vojtěch Filip: Po vysvětlení pana ministra i po tom, co je obsahem jednotlivých tisků, resp. parlamentních materiálů, nemám návrh na zamítnutí odpovědi. Zamítnutím odpovědi bych nedosáhl žádné jiné změny v tomto projektu. Je zřejmé, že je potřeba uvažovat o jiných dimenzích - buď dotace, nebo rozhodování ve Státním fondu životního prostředí. Děkuji za odpověď i za upřímnost ve vztahu k financím.

 

Předseda PSP Václav Klaus: Převzal jsem teď řízení. Potřeboval bych radu, jak jsme v této věci daleko. Hlásí se ještě někdo do rozpravy? Tato věc je ukončena. Rozpravu končím. Pan poslanec Filip nenavrhuje žádné usnesení. Děkuji. Hlásí se pan poslanec Škromach.

 

Poslanec Zdeněk Škromach: Pane předsedající, v tuto chvíli bych chtěl požádat na poslanecký klub sociální demokracie do 19.00 hodin.

 

Předseda PSP Václav Klaus: Přivolali jste ale pana ministra Lachnita, aby tady mohl zodpovědět tyto dvě interpelace. Děláte to s tímto vědomím? Nedá se nic dělat, než abych panu předsedovi klubu sociální demokracie vyhověl. Pan předseda tím ukončil dnešní jednací den, ikdyž mám pocit, že ukončení přísluší jiným orgánům sněmovny než předsedovi jednoho poslaneckého klubu. Nedá se ale nic dělat, končím dnešní jednací den.

Zítra pokračujeme v 9.00 hodin podle schváleného programu bodem 14, potom dokončením dvou těchto písemných interpelací a pak půjdeme k našemu normálnímu programu.

 

(Jednání ukončeno v 18.04 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP