(13.40 hodin)

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní hlasujeme o pozměňovacím návrhu B varianta 1. Zpravodaj - nesouhlas. (Ministr rovněž nesouhlas.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 333 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 333 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 34 a 121 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: K variantě 2 existuje pozměňovací návrh pana poslance Beneše pod označením G, takže bychom teď hlasovali o pozměňovacím návrhu pana poslance Beneše. Zpravodaj nesouhlas. (Ministr také nedoporučuje.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 334 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 334 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 35 a 110 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní hlasujeme o pozměňovacím návrhu pod písmenem B varianta 2. Nesouhlas. (Ministr také nesouhlas.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 335 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 335 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 35 a 118 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích pod písmenem C2 a E. Jde o procentní číslo z hlediska preferenčních hlasů. Navrhuji orientační hlasování o předložených návrzích 3 - 5 - 7 v tomto pořadí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Takže nejprve se zeptám, kdo preferuje číslovku 3. Prosím o vyjádření. (Poznámky ze sálu.) Já jsem ještě nezapnula hlasovací zařízení, já jsem prosila o vyjádření ministra a zpravodaje. (Ministr Gross: To je orientační hlasování, čili neutrální.)

 

Takže v hlasování pořadové číslo 336, které zahajuji, se ptám, kdo preferuje číslovku 3.

Tento návrh získal 123 hlasů.

 

Dále je to číslovka 5, pane zpravodaji? (Zpravodaj souhlasí.)

 

V hlasování pořadové číslo 337 se ptám, kdo preferuje číslovku 5.

Číslovka 5 získala 107 hlasů.

 

Pak je číslovka 7, pane zpravodaji? (Zpravodaj souhlasí.)

 

V hlasování pořadové číslo 338 se ptám, kdo preferuje číslovku 7.

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 338 číslovka 7 získala 43 hlasů.

 

Budeme tedy hlasovat v pořadí 3 - 5 - 7. Pane zpravodaji, v tomto pořadí předkládejte návrhy.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Hlasujeme o číslovce 3. Stanovisko zpravodaje - nesouhlas. (Ministr nedoporučuje.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 339 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 339 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 54 a 95 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní budeme hlasovat o číslovce 5. Zpravodaj neutrální. (Ministr vnitra spíše nedoporučuje.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 340 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 340 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 64 a 87 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní hlasujeme o číslovce 7. Doporučuji. (Ministr vnitra také doporučuje.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 341 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 341 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 126 a 27 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacích návrzích pod písmenem D, a to o všech, s výjimkou D6, který byl stažen. Stanovisko souhlasné. (Ministr Gross souhlasí.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 342 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 342 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 178 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní budeme hlasovat o návrhu C1, který jsem vynechal, za což se omlouvám. Nesouhlas. (Ministr Gross nedoporučuje.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 343 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 343 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 60 a 111 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní je skupina pozměňovacích návrhů pod písmenem F pana poslance Exnera. Zde budeme hlasovat jednotlivě. Nejprve F1. Stanovisko zpravodaje - nesouhlas. (Ministr vnitra negativní.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 344 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 344 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 25 a 142 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní hlasujeme F2. Nesouhlas.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 345 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 345 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 23 a 146 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP