(16.00 hodin)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 486 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 486 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 86 a 56 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Nyní tedy budeme hlasovat o nezměněné podobě návrhu s pořadovým číslem 2 v usnesení rozpočtového výboru. Stanovisko neutrální. Je to druhý návrh v usnesení rozpočtového výboru, který se týká téže tematiky jako předchozí návrh, který k němu byl pozměňovacím návrhem. Přestože pozměňovací návrh neprošel, je možno hlasovat o původní podobě bodu 2 usnesení rozpočtového výboru.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Prosím stanoviska.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Uvedl jsem - neutrální. (Ministr - záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 487 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 487 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 123 a 38 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 66. Stanovisko záporné. (Ministr - záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 488 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 488 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 62 a 93 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 67. Stanovisko kladné. (Ministr - stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 489 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 489 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 192 vyslovilo 96 a 67 bylo proti.

 

Pan poslanec Teplík se přemáčkl? Pane poslanče, vy už jste viděl výsledek?

 

Poslanec Tomáš Teplík: Viděl jsem, že se mi nerozsvítilo "ano".

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Chvíli počkám, až si všichni poslanci zkontrolují výsledky hlasování, a potom dám samozřejmě možnost hlasování zpochybnit. Takže - pan poslanec Teplík.

 

Poslanec Tomáš Teplík: Dámy a pánové, velmi se omlouvám, ale zpochybňuji toto hlasování, protože jsem usilovně tiskl tlačítko "ano" a nerozsvítilo se mi nic. Ve sjetině mám křížek.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Takže, pane poslanče, zkontrolujte prosím své hlasovací zařízení, aby se to neopakovalo.

 

Takže dám hlasovat o procedurální námitce pana poslance Teplíka.

Hlasování pořadové číslo 490. Kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 490 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 157 a 10 bylo proti.

 

Budeme tedy opakovat hlasování o bodu 67.

Kolegové, já vás chci všechny poprosit a ujišťuji vás, že práce zpravodaje ani řídícího v tuto chvíli není snadná, že máme s těmi hlasy co dělat. Takže prosím o klid.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 491 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 491 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 192 vyslovilo 111 a 59 bylo proti.

 

Blahopřeji, pane poslanče Teplíku.

Můžeme pokračovat.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 68. Stanovisko neutrální. (Ministr - stanovisko neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 492 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 492 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 62 a 85 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 69. Stanovisko neutrální. (Ministr - stanovisko neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 493 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 493 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 31 a 108 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Číslo 70. Stanovisko neutrální. (Ministr - neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 494 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 494 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 36 a 101 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 71. Neutrální. (Ministr - neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 495 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 495 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 23 a 112 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 72. byl hlasován a nebyl přijat. 73. - neutrální. (Ministr - stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 496 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 496 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 35 a 130 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 74. - vzhledem k předloženému speciálnímu tisku stanovisko neutrální. (Ministr - stanovisko neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 497 a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 497 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 192 vyslovilo 59 a 75 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 75. - Stanovisko záporné, neboť by vyčerpal skoro celou rozpočtovou rezervu. (Ministr - stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 498 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 498 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 47 a 113 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: 76. - Stanovisko neutrální. (Ministr - stanovisko záporné.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP