Pokračování schůze Poslanecké sněmovny
20. března 2002 v 9.01 hodin

Přítomno: 167 poslanců

 

Místopředseda PSP František Brožík: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, zahajuji šestý jednací den 47. schůze Poslanecké sněmovny a všechny vás na ní srdečně vítám. Prosím, abyste se všichni přihlásili svými identifikačními kartami, případně mi oznámili, kdo žádá o vydání náhradní karty.

Sděluji, že o omluvení své neúčasti na dnešním jednání požádali tito poslanci: Brtnický Jiří - nemoc, Čelišová Květoslava - nemoc, Čevela Rostislav - lázeňská léčba, Mandík Josef - hospitalizace, Mihaličková Monika - zdravotní důvody, Urban Milan - nemoc, Matějů Petr - zahraniční pracovní cesta, Paulík Vladimír - vážné rodinné důvody, Škromach Zdeněk - bez udání důvodu, Štrait Jaroslav - lékařské vyšetření. Kolegyně a kolegové Kupčová Jitka, Navarová Světlana, Němec Pavel a Zuna Milan - služební cesta do Velké Britanie. Páni poslanci a paní poslankyně Ekert Milan, Jičínský Zdeněk, Nájemník Václav, Nedvědová Veronika, Parkanová Vlasta, Pešek Pavel a Svobodová Alena - zahraniční pracovní cesta Meziparlamentní unie.

Z vlády se dnes omlouvá: Dostál Pavel - pracovní cesta do USA, Kavan Jan - pracovní cesta do Peru, Mexika a Texasu, Kužvart Miloš - neodkladné pracovní cesty a účast na setkání ministrů životního prostředí Visegrádské skupiny v Maďarsku, a Rychetský Pavel - předsedá smíšené pracovní komisi k problematice zmírňování některých majetkových křivd způsobených obětem holocaustu.

Než vás seznámím s tím, jak budeme dnes dopoledne jednat, vyžádal si poslanecký klub ČSSD přestávku na jednání klubu do 9.35 hodin.

Dle sdělení předsedy poslaneckého klubu KSČM, je ještě paní Miroslava Vlčková na lékařském vyšetření.

Nyní vyhlašuji třicetiminutovou přestávku.

 

(Jednání přerušeno v 9.04 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP