(16.40 hodin)
(pokračuje Vlček)

Nyní budeme hlasovat o výboru pro bezpečnost. Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro bezpečnost potvrdili poslance Františka Bublana, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 33 z přítomných 190 poslanců hlasovalo pro návrh 176, proti nikdo. Konstatuji, že pan poslanec František Bublan byl potvrzen předsedou výboru pro bezpečnost.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro sociální politiku. Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro sociální politiku potvrdili poslance Zdeňka Škromacha, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 34 z přítomných 191 poslanců hlasovalo pro návrh 180, proti návrhu 1. Konstatuji, že pan poslanec Zdeněk Škromach byl potvrzen předsedou výboru pro sociální politiku.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro zdravotnictví. Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro zdravotnictví potvrdili poslance Davida Ratha, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 35 z přítomných 191 poslanců pro bylo 102 poslanců, proti 76. Konstatuji, že pan poslanec David Rath byl potvrzen předsedou výboru pro zdravotnictví.

 

Dále budeme hlasovat o výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu. Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu potvrdili poslance Waltera Bartoše, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 36 z přítomných 192 poslanců pro hlasovalo 185, proti nikdo. Konstatuji, že Walter Bartoš byl potvrzen předsedou výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu.

 

Nyní budeme hlasovat o výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj. Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj potvrdili poslance Toma Zajíčka, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 37 z přítomných 192 poslanců hlasovalo pro návrh 185, proti návrhu 1. Konstatuji, že pan poslanec Tom Zajíček byl potvrzen jako předseda výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj.

 

Dále budeme hlasovat o výboru pro životní prostředí. Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro životní prostředí potvrdili poslance Libora Ambrozka, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 38 z přítomných 192 poslanců hlasovalo pro návrh 167, proti nikdo. Konstatuji, že pan poslanec Libor Ambrozek byl potvrzen předsedou výboru pro životní prostředí.

 

Dále budeme hlasovat o zahraničním výboru. Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy zahraničního výboru potvrdili poslance Jana Hamáčka, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 39 z přítomných 191 poslanců hlasovalo pro návrh 181, proti nikdo. Konstatuji, že pan poslanec Jan Hamáček byl potvrzen předsedou zahraničního výboru.

 

Dále budeme hlasovat o zemědělském výboru. Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy zemědělského výboru potvrdili poslance Jiřího Papeže, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 40 z přítomných 192 poslanců hlasovalo pro návrh 185, proti návrhu nikdo. Konstatuji, že pan poslanec Jiří Papež byl potvrzen jako předseda zemědělského výboru.

 

Konstatuji, že jsme potvrdili všechny předsedy výborů Poslanecké sněmovny, kteří byli zvoleni na ustavujících schůzích výborů.

 

Nyní, vážené paní poslankyně a vážení páni poslanci, přerušuji jednání 2. schůze Poslanecké sněmovny do pátku 15. září do 9 hodin, kdy budeme pokračovat bodem Změny ve složení orgánů Poslanecké sněmovny, a pak nám přibudou ještě dva body, a to je schválení harmonogramu státního rozpočtu na rok 2007 a státního závěrečného účtu na rok 2005.

Děkuji vám a těším se na shledanou v pátek v 9 hodin.

 

(Jednání skončilo v 16.46 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP