(17.00 hodin)

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Já ještě dokončím ta úvodní slova, protože jsem předpokládal spíše procedurální návrh než vystoupení v obecné rozpravě. Proto, abychom mohli pokračovat, předložím návrh usnesení:

1. Poslanecká sněmovna zřizuje stálou komisi Poslanecké sněmovny pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky, skládající se z pěti poslanců výboru pro bezpečnost. - To je důležité, protože máme dva výbory, které se zabývají bezpečností, jeden je pro obranu a jeden pro bezpečnost.

2. Stanoví, že členové jsou voleni většinovým způsobem.

Má ještě někdo zájem vystoupit v obecné rozpravě? Není tomu tak. Obecnou rozpravu končím.

Přistupuji k rozpravě podrobné. Nemám žádný návrh do podrobné rozpravy, proto i podrobnou rozpravu končím.

Přistoupíme k hlasování o předneseném návrhu usnesení. Já ještě zazvoním a odhlásím vás. Požádám vás o novou registraci, protože přece jenom někteří dbali mého upozornění, že je tady velký hluk, a odešli diskutovat mimo. Prosím, přihlaste se svými identifikačními kartami.

 

O návrhu usnesení rozhodneme hlasováním pořadové číslo 13, které jsem právě zahájil, a ptám se, kdo je pro návrh usnesení. Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování číslo 13, z přítomných 173 hlasovalo pro 173, nikdo nebyl proti. Návrh byl přijat. Konstatuji, že návrh usnesení byl přijat.

 

Nyní žádám, aby po ukončení tohoto bodu vystoupil předseda volební komise pan kolega Tluchoř se sdělením volební komise, vyhlášením lhůty pro předkládání návrhů. Prosím, pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Děkuji. Vážený pane místopředsedo, vážený pane premiére, vážení členové vlády, dámy a pánové. Jménem volební komise vyhlašuji lhůtu pro podávání návrhů na členy stálé komise Poslanecké sněmovny pro kontrolu použití operativní techniky Policie ČR do úterý 10. října do 16 hodin. Protože se jedná o volbu podle zvláštních předpisů, tj. zákona č.283/1991 Sb., o Polici České republiky, ve znění pozdějších předpisů, byla lhůta stanovena tak, aby volební komise obdržela návrhy nejpozději 10 dní přede dnem volby a ta mohla být provedena na schůzi Poslanecké sněmovny, jejíž zahájení je plánováno na den 24. října 2006. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji panu předsedovi volební komise kolegovi Tluchořovi.

Konstatuji, že jsme, vážené paní poslankyně, páni poslanci, projednali celý stanovený pořad 4. schůze Poslanecké sněmovny, kterou tímto končím. Přeji vám hezký víkend a těším se s vámi v úterý na shledanou.

 

(Schůze skončila v 17.04 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP