(15.40 hodin)

Poslanec Bohuslav Sobotka: B255 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 476 z přítomných 178 poslankyň a poslanců pro 40, proti 58. Návrh nebyl schválen. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B256 - kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se táži, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 477 z přítomných 178 poslankyň a poslanců pro 101, proti 17. Návrh byl schválen. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B257 - kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 478 z přítomných 17 pro tento návrh 99 poslankyň a poslanců, proti 13. Návrh byl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B258 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 479 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro návrh 54, proti 50. Návrh nebyl přijat. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B259 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás ptám, kdo souhlasí s tímto návrhem. A kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 480 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro návrh 29, proti 66. Návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B260 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo je pro tento návrh. A proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 481 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro 27, proti 69. Ani tento návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B261 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 482 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro návrh 42, proti 65. Tento návrh nebyl přijat. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B262 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás ptám, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 483 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro 30, proti 57. Návrh nebyl schválen. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B263 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás ptám, kdo je pro tento návrh. Proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 484 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro 55, proti 47. Návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B264 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Zahajuji hlasování, ve kterém se vás ptám, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 485 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro 57, proti 59. Návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B265 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 486 z přítomných 179 poslankyň a poslanců pro návrh 48, proti 47. Návrh nebyl schválen. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B266 - kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 487 z přítomných 179 poslankyň a poslanců pro tento návrh 105, proti 17. Návrh byl schválen.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B267 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování. Ptám se vás, kdo je pro tento návrh. A proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 488 z přítomných 181 poslankyň a poslanců pro 29, proti 78. Návrh nebyl přijat. Další prosím, pane zpravodaji.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B268 - kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás ptám, kdo je pro tento pozměňovací návrh. A proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 489 z přítomných 181 poslankyň a poslanců pro návrh 90, proti 27. Návrh nebyl přijat.

 

Ale počkáme na kontrolu výstupu z hlasovacích zařízení. (Krátká pauza.) Pane poslanče, přejete si vznést námitku?

 

Poslanec Martin Tesařík: Já bych vznesl námitku, protože jsem chtěl hlasovat ano, a mám tam ne. Poprosil bych, jestli byste mohla nechat hlasovat o mojí námitce.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Ano, takže toto byla námitka pana poslance Tesaříka, o které rozhodneme v hlasování pořadové číslo 490, které tímto zahajuji, a ptám se vás, kdo je pro tuto námitku. A kdo s touto námitkou nesouhlasí?

V hlasování pořadové číslo 490 z přítomných 181 poslankyň a poslanců s touto námitkou vyslovilo souhlas 130.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP