(9.40 hodin: Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová sděluje, že pauza pro jednání poslaneckých klubů bude prodloužena o dalších 15 minut, tentokrát pro jednání poslaneckého klubu KSČM, tedy do 10.15 hodin.)

 

(Jednání pokračovalo v 10.16 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, je 10.16 hodin. Měli bychom pokračovat v přerušeném jednání, leč lavice zejí prázdnotou. Já tedy ještě chvilku počkám, aniž bychom prodlužovali znovu přestávku pro jednání klubu. (Poslanci postupně přicházejí do sálu.)

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, než budeme pokračovat v našem přerušeném jednání, dovolím si na chvilku připoutat vaši pozornost k vzácné návštěvě na naší galerii. Jsou to zástupci Národního shromáždění Bulharské republiky. (Potlesk.) Konkrétně delegace výboru pro stížnosti a petice občanů vedená panem Jordanem Ivanovem Bakalovem. Dobrý den, dámy a pánové.

Nyní se tedy domnívám můžeme věnovat přerušené schůzi. Vzhledem k tomu, že byla zkrácena lhůta pro podávání návrhů ke změnám či doplnění programu našeho jednání žádostí o přestávku pro jednání poslaneckého klubu, obdržela jsem přihlášku ještě právě k tomuto bodu, respektive k využití třicetiminutové lhůty pro návrhy změny našeho pořadu jednání. Doufám tedy, že vyhovíte žádosti pana kolegy Vidíma a vezmete v úvahu, že tato lhůta byla díky jednání poslaneckých klubů zkrácena.

Dávám slovo panu poslanci Vidímovi.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP