(13.30 hodin)

Poslanec Bohuslav Sobotka: Děkuji. Vážený pane předsedo, vážené kolegyně, vážení kolegové, vážená vládo, jak už zde bylo řečeno, rozpočtový výbor projednal tuto informaci a žádá v návrhu usnesení Poslaneckou sněmovnu o přijetí příslušného usnesení. Děkuji.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji. Zahajuji všeobecnou rozpravu, do které nemám žádné písemné přihlášky. Ptám se, jestli se někdo hlásí z místa. Není tomu tak, všeobecnou rozpravu končím.

Přistoupíme k rozpravě podobné. Pane zpravodaji, já bych vás poprosil, jestli byste nezopakoval návrh na usnesení.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Děkuji, pane předsedo. Já jsem si nebyl jist, jestli Poslanecká sněmovna bere tuto zprávu na vědomí, nebo ji schvaluje, ale rozpočtový výbor tu věc už rozhodl a navrhuje Poslanecké sněmovně, aby přijala následující usnesení: "Poslanecká sněmovna Parlamentu bere zprávu o plnění státního rozpočtu České republiky za 1. pololetí 2007 na vědomí."

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji, pane zpravodaji. Ptám se, jestli se někdo další hlásí do podrobné rozpravy. Není tomu tak, podrobnou rozpravu končím.

 

Nyní budeme hlasovat o návrhu usnesení, tak jak je přednesl pan zpravodaj.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 138 z přítomných 109 poslankyň a poslanců pro návrh 73, proti nikdo. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Končím bod 75.

 

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, myslím, že dnes jsme už udělali dost bodů. Myslím, že bych mohl naše jednání přerušit.

To znamená přerušuji 23. schůzi Poslanecké sněmovny do úterý 4. prosince 2007. 23. schůze bude pokračovat v ten den, to je tedy 4. prosince, 20 minut po skončení 24. schůze Poslanecké sněmovny, která byla svolána podle § 84 jednacího řádu a na níž se bude projednávat návrh na vyslovení nedůvěry vládě.

Děkuji, příjemný víkend a na shledanou.

 

(Schůze přerušena ve 13.33 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP