(19.00 hodin)
(pokračuje Filip)

Já neříkám, že ten výsledek je jediný možný. To se ještě nikdy nestalo. Já nenavrhuji schválení v prvním čtení, ani bych si to netroufl. Já chci, aby tady byla diskuse, diskuse velmi opravdová, která povede k tomu, že budeme schopni najít řešení, které tady bude do budoucna. A jestli myslíte, že to řešení, které máme dnes, je řešení budoucnosti, tak já si myslím pravý opak.

Pane ministře, pane místopředsedo vlády, pravý opak si myslím, protože to, co se tam předvedlo po polomech, já nevím, jestli jste to viděl. Já jsem to viděl na vlastní oči.

Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: S faktickou poznámkou pan poslanec Jandák. Dále je přihlášen do rozpravy ministr životního prostředí Martin Bursík.

 

Poslanec Vítězslav Jandák: Dámy a pánové, je sice devatenáctá hodina, a já mám pocit, že je to tak závažné téma. Každý, kdo trochu zná Šumavu a ví, o co jde, do budoucna o co půjde, a dneska víte, že najednou se to rozpoltilo, a myslím, že se to rozpoltilo i v koalici, já navrhuji, jestli dovolíte, abychom tento bod minimálně přerušili a abychom se na to připravili a pak to projednali a měli jsme na to čas. Jsme tlačeni časem a to si Šumava nezaslouží. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji panu kolegovi Jandákovi. Já to musím přerušit ze zákona o jednacím řádu. Vzhledem k tomu, že jsem slíbil některým předsedům výborů a předsedům klubů, že přeruším jednání v 19 hodin, děkuji v tuto chvíli všem diskutujícím a bod číslo 51 přerušuji v souladu se zákonem o jednacím řádu.

Ještě předtím, než ukončím tuto schůzi: zítra začínáme bodem číslo 122 - Odpovědi na písemné interpelace. Je jich pět. První interpelace je na vládu jako celek, druhá interpelace je na pana premiéra a další na ministry vlády České republiky.

Přeji vám hezký večer a těším se s vámi zítra na shledanou.

 

(Jednání skončilo v 19.02 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP