(15.40 hodin)
(pokračuje Vlček)

Kontrola hlasování proběhla, vše je v naprostém pořádku. Konstatuji - konečně. Takže s námitkou byl vysloven souhlas. Budeme tedy hlasovat o zařazení sněmovního tisku 439 a 440, ve druhém čtení by to byly body 24 a 25 a ve třetím čtení by to byly body 78 a 79.

Já vás na žádost z pléna odhlásím, poprosím vás, abyste se přihlásili svými identifikačními kartami.

 

Počkáme, až se kvorum ustálí, a zahájím hlasování o druhém návrhu, který přednesl pan poslanec Benda. Zdá se, že kvorum je ustáleno.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 31, z přítomných 191 poslankyň a poslanců pro návrh 96, proti 92. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu paní poslankyně Konečné, ale než tak učiním, ještě počkám, protože dochází ke kontrole hlasovacích listin.

Takže kontrola proběhla, všechno je v naprostém pořádku, to jsem sám rád.

 

Takže budeme hlasovat nyní o návrhu paní poslankyni Konečné. Ta navrhuje, aby bod č. 11 byl pevně zařazen na 10. 6. jako čtvrtý bod. - Paní poslankyně, ten bod by už musel být sedmý, osmý. Už jsme hlasovali, takže máme šest sedm bodů pevně zařazených. Takže jako osmý bod.

 

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 32, z přítomných 191 poslankyň a poslanců pro návrh 182, proti tři. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Ratha. Ten navrhl, aby bod č. 36, sněmovní tisk 461, byl zařazen po návrhu pana poslance Sobotky a Zaorálka - to neprošlo, to znamená, že je to bod č. 3. Je tomu tak? Ano.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 33, z přítomných 191 poslankyň a poslanců pro návrh 96, proti 62. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Ale počkám na kontrolu hlasovacích listin. Táži se, jestli proběhla kontrola hlasovacích listin. Páni kolegové, je všechno v pořádku? Ano, je všechno v pořádku, tento bod č. 36, sněmovní tisk 461, byl zařazen jako třetí bod našeho jednání.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Kleina. Ten chce vyřadit bod č. 25, sněmovní tisk 465. Je tomu tak, pane poslanče? Ano, je tomu tak.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 34, z přítomných 191 poslankyň a poslanců pro návrh 124, proti 27. Konstatuji, že s návrhem byl vysloven souhlas, vyřadili jsme bod č. 25.

 

Nyní budeme hlasovat o návrhu paní poslankyně Páralové. Ta má dva návrhy. O jednom z návrhu již bylo hlasováno, to znamená bod 48 zařadit jako první bod na středu 4. 6., to už jsme učinili.

 

Budeme tedy hlasovat o návrhu č. 2 a tam paní poslankyně navrhla, aby body 72 a 73 byly pevně zařazeny na 13. 6. jako první a druhý bod dopoledne. Je tomu tak? Ano, je tomu tak.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 35, z přítomných 190 poslankyň a poslanců pro návrh 100, proti 76. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále byl přednesen návrh, který přednesl pan poslanec Bublan, a ten navrhl zařadit nový bod, a to na středu 4. 6. jako první bod odpoledne. To nejde, již jsme tam zařadili šest bodů - může to být jako sedmý bod? Ano, může to být jako sedmý bod, a ten bod by se měl nazývat "Návrh na zřízení vyšetřovací komise Poslanecké sněmovny pro vyšetření činnosti Policie České republiky (Kubiceho zpráva)". Je tomu tak? Ano.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 36. Z přítomných 191 poslankyň a poslanců pro návrh hlasovalo 94, proti 81. Konstatuji, že s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Dále proběhne kontrola hlasovacích listin, chvíli počkám.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP