(13.00 hodin)

Poslanec Petr Pleva: Můj pozměňovací návrh se vztahuje k tisku 441/1, to znamená usnesení výboru.

Do § 6a se vkládá nový odstavec 5 a stávající odstavec 5 se označí jako odstavec 6.

Odstavec 5 zní: "Po nabytí účinnosti plánu ochrany krajský úřad bez zbytečného odkladu posoudí, zda jsou dány důvody pro podání návrhu podle § 17 odst. 5."

Potom je nutno také udělat změnu v § 45. A bude ta změna vypadat takto: V § 45 odst. 1 se za slova "§ 3 odst. 6" namísto slov "§ 6a odst. 5" vloží slova "§ 6a odst. 6".

Děkuji za pozornost.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji vám, pane poslanče. Zeptám se na další případnou přihlášku do podrobné rozpravy. Nikdo se nehlásí. Končím podrobnou rozpravu. Končím tedy i druhé čtení projednávání sněmovního tisku 441, bodu číslo 20. Děkuji panu ministrovi, děkuji panu zpravodaji.

 

Dámy a pánové, to bylo vše, k čemu jsme se mohli dnes dopoledne věnovat. Dovolte jenom ještě krátké oznámení. O půl třetí budeme pokračovat v našem jednacím dni, a to ústními interpelacemi nejprve na předsedu vlády, poté na jednotlivé ministry.

Pro vaši informaci, protože jsem dostala upozornění z Kanceláře Sněmovny, že nebyly přečteny ráno všechny omluvy, které dorazily, tak mám za úkol ještě přečíst ty omluvy, které se mi objevily na stole.

Z poslanců se omlouvají Michal Hašek, Pavel Hojda pro zahraniční cestu, Karel Kratochvíle - zahraniční cesta, Evžen Snítilý, Ladislav Šustr - zdravotní důvody.

Z členů vlády Martin Bursík - zahraniční cesta. Je zde. Takže to odpadá. Petr Gandalovič od 14 hodin účast na schůzi Senátu. Tomáš Julínek, bylo to pouze dopoledne, pracovní důvody. Miroslav Kalousek, Jiří Pospíšil - návštěva Evropského soudního dvora v Lucemburku, Martin Říman - účast na schůzi Senátu dopoledne a zahraniční cesta odpoledne. Karel Schwarzenberg - zahraniční cesta. Džamila Stehlíková - dopoledne pracovní důvody. Václav Jehlička - omluva z odpoledního jednání. Tolik omluvy.

Přeji vám dobrou chuť k obědu a o půl třetí bude pokračovat jednací den.

 

(Jednání přerušeno v 13.02 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP