(9.02 hodin)

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, vyhlásím pětadvacetiminutovou přestávku, o kterou požádal jeden z předsedů koaličních stran. Sejdeme se v 9.25 hodin. Na 9.20 hodin svolávám grémium předsedy Poslanecké sněmovny do místnosti č. 120. Děkuji.

 

(10.01 hodin)

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážení páni poslanci, prodlužuji přestávku do 10.15 hodin na jednání grémia, nikoli klubů. Jsme ještě před jednáním poslaneckých klubů.

 

(V 10.51 se slova ujímá poslanec Rath.)

 

Poslanec David Rath: Dámy a pánové, já se omlouvám, že jdu k mikrofonu, ale bohužel situace je velmi zvláštní, protože já nevím, kde se nalézáme v jednacím řádu. Protože schůze byla zahájena předsedou, předseda řekl, že je porada gremiálky, ta už skončila, a teď není nic. Má nějaký klub pauzu? Nebo… (Poslanec Pleva vypíná řečníkovi mikrofon. Smích, výkřiky a potlesk.)

Dámy a pánové, tady poslanec Pleva šel sem a vypnul mikrofon. Já jsem se jen ptal, jestli mně někdo může sdělit, v jaké fázi jednacího dne se nacházíme. (V sále je rušno, poslanci vyčkávají.)

 

(V 11.10 hodin se slova ujímá místopředseda PS Kasal.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Dámy a pánové, oznamuji, že se bude pokračovat nejdříve v 11.30 hodin. Důvod je uveden dílem na tabuli a dílem probíhají ještě jednání na úrovni předsedů, nejen koaličních, ale i dalších poslaneckých klubů.

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP