(16.50 hodin)

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Myslím, pane poslanče, že se pohybujeme v rozmezí § 95 odst. 2 našeho jednacího řádu. a jestli s tím bude souhlasit pan zpravodaj, budeme hlasovat o této legislativně technické úpravě vašeho pozměňovacího návrhu.

Někdo další si přeje vystoupit v rozpravě? Není tomu tak, rozpravu tedy končím.

Přikročíme k hlasování o pozměňovacích návrzích. Poprosím pana zpravodaje, zdali by nám oznámil postup při hlasování a poté přednášel jednotlivé návrhy, vyjádřil se k nim atd.

 

Poslanec Alfréd Michalík: Děkuji, paní místopředsedkyně. Zrekapituluji jednání, které bylo ve druhém a současném čtení. Konstatuji, že rozpočtový výbor schválil vládní návrh bez připomínek a že ve druhém čtení nebyl podán návrh na zamítnutí, takže se budeme zabývat pouze návrhy, které byly předneseny jako pozměňovací ve druhém čtení, a dnešní úpravou pana poslance Šimonovského.

Doporučuji tento postup: abychom nejdřív hlasovali o pozměňovacích návrzích pana Šimonovského… (Hlásí se poslanec Šimonovský.)

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Pan poslanec Šimonovský si ještě přeje zpřesnit?

 

Poslanec Milan Šimonovský: Moc se omlouvám zpravodaji, že mu vstupuji do slova. Panu poslanci Severovi se udělalo špatně, zůstal na toaletě. Já se omlouvám, potřebuji pět minut na klub, protože nevíme, co se mu přihodilo. Píše mi takovouto zprávu. Nevím, jestli je to běžné, rád bych na jednání poslaneckého klubu…

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Samozřejmě. Jedná se o zcela výjimečný případ. Sejdeme se…

 

Poslanec Milan Šimonovský: Deset minut, kdybyste byli tak hodní. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Deset, patnáct minut, tedy v 17.05 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 16.52 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP