(14.40 hodin)

Poslanec Tomáš Kvapil: Vážený pane předsedající, hlásím se ke svému pozměňovacímu návrhu, který byl rozdán v písemné podobě všem poslancům. Jeho zdůvodnění jsem uvedl při projednávání předchozího bodu. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji panu poslanci Kvapilovi. Slova se ujme pan poslanec Radim Chytka, připraví se pan poslanec Josef Vondruška. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Radim Chytka: Děkuji. Já se také tímto hlásím ke svému pozměňovacímu návrhu, který byl nám rozdán do poslaneckých lavic s datem 15. října 2008. Týká se snížení trestní odpovědnosti z 15 na 14 let. Zdůrazňuji, že jde o jeden pozměňovací návrh, který žádám, aby o něm bylo hlasováno dohromady. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji panu poslanci Radimu Chytkovi. Slova se ujma pan poslanec Josef Vondruška, zatím poslední přihlášený do podrobné rozpravy. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Josef Vondruška: Děkuji. Vážený pane předsedající, milé dámy a pánové, přihlašuji se tímto k pozměňovacímu návrhu poslance Stanislava Grospiče, který vám již byl předem písemně rozdán do lavic. Je to pozměňovací návrh k tisku číslo 411 k stávajícímu bodu 21, týkající se změny § 159a. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji panu poslanci Vondruškovi. To byl poslední přihlášený do podrobné rozpravy. Ještě pan zpravodaj poslanec Polanský se hlásí. Prosím. Stále v podrobné rozpravě.

 

Poslanec Jiří Polanský: Omlouvám se, pane předsedající. Vzhledem k množství těch událostí a skutečností jsem zapomněl učinit jeden úkon - z toho svého pozměňovacího návrhu ke sněmovnímu tisku 411 beru zpět návrh pod bodem 3. Týká se to bodu 25.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji panu zpravodaji za jeho vystoupení v podrobné rozpravě. Pokud se nikdo nehlásí i podrobnou rozpravu končím.

Nepadl žádný návrh, který bychom mohli hlasovat, zkrácení lhůty také vzhledem k našemu rozhodnutí ve 14 hodin nepřipadá v úvahu, proto končím i druhé čtení tohoto návrhu.

Děkuji panu ministrovi, děkuji zpravodaji, děkuji i vám. Přeji vám hezký víkend a končím 39. schůzi Poslanecké sněmovny.

 

(Schůze skončila ve 14.43 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP