(16.10 hodin)
(pokračuje Vlček)

Podle pohybu poslanců myslím, že dojde ke kontrole hlasovacích listin. (Několik poslanců kontroluje výsledky hlasování.)

Paní poslankyně Zubová se přihlásila.

 

Poslankyně Olga Zubová: Vážené dámy, vážení pánové, omlouvám se, na sjetině mám křížek, chtěla jsem hlasovat ano. Zpochybňuji hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Ano, slyšeli jsme námitku proti hlasování. Zahajuji hlasování o námitce. Kdo s námitkou souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 65 z přítomných 177 poslankyň a poslanců pro návrh 120, proti 9. Konstatuji, že s námitkou byl vysloven souhlas.

 

Budeme tedy znovu hlasovat o návrhu pořadu 43. schůze Poslanecké sněmovny, jak byl písemně předložen a upraven schválenými pozměňovacími návrhy.

Kdo s návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 66 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro návrh 89, proti 81. Návrh nebyl schválen.

 

Proběhne kontrola hlasovacích listin? Proběhne. (Krátká pauza na kontrolu hlasovacích listin.)

Pan poslanec Úlehla se hlásí o slovo.

 

Poslanec Tomáš Úlehla: Dámy a pánové, ještě teď mi svítí ano, ale na sjetině mám křížek, takže zpochybňuji hlasování. U mě to není finta, můžete se podívat. Je to tak.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Dobře, pane poslanče, vznášíte námitku proti hlasování. Odhlásím vás, poprosím vás, abyste se přihlásili svými identifikačními kartami.

 

Budeme hlasovat o námitce, kterou vznesl pan poslanec Úlehla.

Zahajuji hlasování. Kdo s touto námitkou souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 67 z přítomných 176 poslankyň a poslanců pro návrh 126, proti 7. Konstatuji, že s námitkou byl vysloven souhlas.

 

Budeme nyní znovu hlasovat o celém návrhu pořadu 43. schůze Poslanecké sněmovny, jak byl písemně předložen a upraven schválenými pozměňovacími návrhy.

Mám žádost o odhlášení. Ještě jednou vás odhlásím, poprosím vás, abyste se přihlásili svými identifikačními kartami, a zahájím hlasování o návrhu 43. schůze Poslanecké sněmovny, jak byl písemně rozdán, předložen a upraven schválenými pozměňovacími návrhy.

 

Zahájím hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 68 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro návrh 90, proti 83. Návrh nebyl schválen.

 

Zeptám se, jestli dojde ke kontrole hlasovacích listin, jinak ukončím 43. schůzi, protože jsme neschválili návrh programu. (Opět probíhá kontrola výsledků hlasování.)

Proběhla kontrola hlasovacích listin? Zeptám se. Ano, proběhla.

Končím 43. schůzi. Děkuji a na shledanou.

 

(Schůze skončila v 16.17 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP