(13.40 hodin)

Poslanec Petr Tluchoř: Měl bych dvě věci. Nejprve si jménem volební komise dovoluji prodloužit lhůtu na podávání návrhů do tří voleb, nebo do tří bodů. A to bod 156, Návrh na změny ve složení orgánů Poslanecké sněmovny, 157, Návrh na volbu předsedy stálé komise Poslanecké sněmovny pro sledování procesu zpřístupnění svazků vzniklých činností bývalé Státní bezpečnosti, a bod 158, Návrh na volbu členů vyšetřovací komise Poslanecké sněmovny pro vyšetření neoprávněných zásahů atd. V těchto případech prodlužuji lhůtu na podávání návrhů o jeden týden, tedy do pátku 13. února 14 hodin. Ostatní lhůty trvají dnes do 14 hodin.

A nyní si vás dovolím požádat o přestávku na jednání poslaneckého klubu ODS v délce 21 minut. Klub svolávám do Státních aktů, prosím.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji, pane předsedo. Vy jste požádal o přestávku, já žádosti vyhovím. Naše jednání bylo plánováno do 14 hodin. Tím tedy vyhlašuji přestávku pro jednání klubu ODS a naše jednání přerušuji do úterý do 14 hodin. Přerušuji tedy 48. schůzi do úterý 10. 2. do 14 hodin. Děkuji.

Na shledanou a příjemnou cestu domů.

 

(Jednání skončilo ve 14.41 hodin.)

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP