Pokračování schůze Poslanecké sněmovny
19. března 2009 v 9.00 hodin
Přítomno: 149 poslanců

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, poprosím vás, abyste se zklidnili, posadili a já mohl za chvíli zahájit další jednací den 52. schůze Poslanecké sněmovny. (Předsedající vyčkává.)

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, poprosím vás, abyste se přihlásili svými identifikačními kartami a já mohl poté, až na displeji naskočí 67 přítomných, zahájit další jednací den této schůze.

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, zahajuji třetí jednací den 52. schůze Poslanecké sněmovny a všechny vás vítám. (Velký hluk v jednací síni.)

Dříve než budu pokračovat, poprosím vás, abyste se ztišili, protože v Poslanecké sněmovně podle přihlášených je pouze 73 poslankyň a poslanců a je zde hluk, jako kdyby vás zde bylo minimálně 300. Nebudu pokračovat, pokud se neztišíte... (Velký hluk v jednacím sále trvá.)

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, chtěl bych vás upozornit, že jsem již zahájil další jednací den 52. schůze Poslanecké sněmovny a čekám, až bude v jednacím sále klid, a pak budu pokračovat... (Hluk neustává.)

Vyhlašuji přestávku do 9.20 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 9.06 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP