(12.50 hodin)

 

Poslanec Daniel Petruška: Takže hlasujeme o pozměňovacím návrhu hospodářského výboru pod písmenem C3a. Pokud bude přijat, je nehlasovatelný shodný návrh výboru pro životní prostředí A22.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Ano. Názor pana ministra? (Souhlas, zpravodaj též souhlas.)

 

Hlasujeme v hlasování pořadové číslo 215. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 157 poslanců, pro 150, 1 proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Děkuji. Poslední pozměňovací návrh zemědělského výboru pod písmenem C3b - stanovisko neutrální. (Námitky v sále.) Promiňte, hospodářského výboru.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Čili C3b, váš názor je neutrální a pan ministr se vyjádřil podobně.

 

Takže v hlasování pořadové číslo 216 vyjádřete svůj názor. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 158 poslanců, pro 123, proti 5. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Děkuji. Nyní bychom přistoupili k hlasování o návrzích zemědělského výboru. Navrhuji hlasovat jako celek body B1, B14a, B14b a B15. Pokud by byly přijaty, potom budou nehlasovatelné návrhy výboru pro životní prostředí A11a, A11b, A11c, A11d. Stanovisko souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasujeme v hlasování pořadové číslo 217. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 158 poslanců, pro 152, nikdo proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Děkuji. Nyní bychom hlasovali o pozměňovacím návrhu zemědělského výboru pod písmenem B2a. Pokud bude přijat, nehlasovatelný je shodný návrh výboru pro životní prostředí A1a. Stanovisko souhlasné. (Ministr také souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasujeme v hlasování pořadové číslo 218. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 158 poslanců, pro 153, nikdo proti, takže i tento návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Dále budeme hlasovat pozměňovací návrh označený písmenem B2b. Pokud bude přijat, je nehlasovatelný bod A1b. Stanovisko souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Zahájil jsem hlasování s pořadovým číslem 219. Kdo souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 157 hlasujících pro 151, 1 proti, návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Dále budeme hlasovat pozměňovací návrh pod písmenem B2c. Pokud bude přijat, je nehlasovatelný pozměňovací návrh A1c. Stanovisko souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Zahájil jsem hlasování s pořadovým číslem 220. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 157 poslanců, pro 152, nikdo proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Děkuji. Dále budeme hlasovat, a navrhuji jako jeden celek, pozměňovací návrhy pod písmeny B3a až B3c. Stanovisko souhlasné. (Ministr také souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasování číslo 221 bylo zahájeno. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 157 poslanců, pro 151, nikdo proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Dále budeme hlasovat, a zase navrhuji jako jeden celek, písmena B4a až B4c. Stanovisko souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasování 222. Kdo souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 157 poslanců, pro bylo 125, proti 18. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Dále budeme hlasovat písmeno B5. Pokud bude přijato, je nehlasovatelné písmeno A5. Stanovisko souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 223. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 156 poslanců, pro bylo 152, 1 proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Dále budeme hlasovat v celku pozměňovací návrhy pod písmeny B6a až B6e. Moje stanovisko je souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Zahájil jsem hlasování s pořadovým číslem 224. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 154 poslanců, pro 153, nikdo proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Dále budeme hlasovat písmeno B7. Pokud bude přijato, jsou nehlasovatelná písmena A2a a A2b. Moje stanovisko je souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasování pořadové číslo 225 probíhá. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 154 poslanců, pro bylo 151, nikdo proti, návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Dále budeme hlasovat o písmenu B8a. Pokud ho přijmeme, je nehlasovatelné písmeno A8a. Stanovisko souhlasné.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Pane ministře, také souhlasné? (Ano.)

 

Zahájil jsem hlasování číslo 226. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 154 poslanců, pro 145, 2 proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Další písmeno B8b je nehlasovatelné, protože jsme přijali jiný pozměňovací návrh. Nyní navrhuji hlasovat v celku písmeno B9a a B9b. Pokud je přijmeme, jsou nehlasovatelná písmena A4a a A4b. Stanovisko souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 227. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji,.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 154 poslanců, pro 152, 1 proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Dále budeme hlasovat písmeno B10. Stanovisko souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasujeme v hlasování pořadové číslo 228. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 155 poslanců, pro bylo 142, nikdo proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Daniel Petruška: Děkuji. Dále budeme hlasovat písmeno B11. Pokud bude přijato, tak je nehlasovatelné písmeno A3. Stanovisko souhlasné. (Ministr souhlasí.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasujeme v hlasování 229. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 155 poslanců, pro bylo 150, nikdo proti. Návrh byl přijat. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP