(Jednání pokračovalo ve 14.00 hodin.)

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Vážené paní poslankyně, vážení nepřítomní páni poslanci, zahajuji přerušené jednání a prosím předsedu volební komise Petra Tluchoře, aby nás seznámil s výsledky voleb k bodům 132, 133, 134, 135 a 136. Prosím, pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Petr Tluchoř: Děkuji. Vážený pane předsedo, vážený jediný přítomný pane poslanče, dovolte, abych vás seznámil s výsledky tajných voleb.

132.
Návrh na volbu členů Rady Státního fondu kultury České republiky - 2.kolo

Bylo vydáno 102 hlasovacích lístků, stejně jako odevzdáno. Pro jednotlivé kandidáty bylo odevzdáno mezi pěti a sedmi hlasy. S dovolením nebudu číst všechny výsledky, zápis předám. Nebyl tedy nikdo zvolen.

133.
Návrh na volbu členů Rady Českého rozhlasu - 2.kolo

I zde bylo vydáno 102 hlasovacích lístků. Počet odevzdaných platných i neplatných hlasovacích lístků 101. Pro pana Jiřího Floriana bylo odevzdáno 10, pro paní Helenu Havlíkovou 2, pro Pavla Hazuku 6, pro Zdeňku Hůlovou 5, pro Petra Marka 2, pro Miloše Rejchrta 11, pro Marka Švába 1, pro Irenu Žantovskou 5 hlasů. Nikdo tedy nebyl ve druhém kole zvolen a tímto bod končí.

134.
Návrh na volbu člena Rady České televize - 2. kolo

Zápis o volbě člena Rady České televize, druhé kolo. Rovněž vydáno 102 hlasovacích lístků. Pro Karla Světničku odevzdáno 6 hlasů, pro pana Jana Šlajse 19. Ani zde nebyl ve druhém kole nikdo zvolen a bod končí.

135.
Návrh Poslanecké sněmovny na jmenování člena Rady pro rozhlasové a televizní vysílání

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, volba kandidáta na jmenování člena této Rady. Vydáno 102 hlasovacích lístků, počet odevzdaných platných i neplatných hlasovacích lístků 100. Pro Pavlu Gombu odevzdány 3 hlasy, pro Daniela Nováka 33 hlasy a pro Zbyňka Novotného 49 hlasů, těsně pod hranicí, nicméně nikdo nebyl zvolen.

136.
Návrh na volbu člena dozorčí rady Státního zemědělského intervenčního fondu

Rovněž vydáno 102 hlasovacích lístků. Pro pana Ladislava Skopala bylo odevzdáno 70 hlasů a byl tedy zvolen za člena dozorčí rady Státního zemědělského intervenčního fondu. Tím tento bod končí.

Já vám děkuji za pozornost a přeji vám krásný víkend a volební kampaň.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Děkuji, pane předsedo. Program 78. schůze byl vyčerpán a tímto ji končím.

Děkuji vám za účast, také přeji krásný víkend a těším se na shledanou.

 

(Schůze skončila ve 14.03 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP