(12.40 hodin)
(pokračuje Sobotka)

A ještě jeden vzkaz z našeho poslaneckého klubu. Já vím, že paní Parkanová tady měla připravené expertní vystoupení. Hovořila o detailech, ale musím říci, že detaily příliš nezajímají ani hasiče, ani zdravotní sestry, kterým tato vláda bere 10 % z platu jenom proto, že na to nemá peníze. (Potlesk poslanců ČSSD.)

 

Místopředsedkyně PSP Kateřina Klasnová: Děkuji. V tuto chvíli neeviduji už nikoho dalšího přihlášeného. Končím pro tuto chvíli rozpravu, respektive tuto část.

 

Nyní budeme hlasovat o celém návrhu pořadu 6. schůze Poslanecké sněmovny tak, jak byl písemně předložen. Prosím, abyste si sedli do lavic a začali se soustředit na hlasování.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro? (Hlasy z řad poslanců ČSSD.) Pro pořad schůze. Kdo je proti? (Výkřiky z lavic poslanců ČSSD.)

V hlasování pořadové číslo 2 z přihlášených 180 pro 77, proti 91, zdrželi se 3, nehlasovalo 9. Tento návrh byl zamítnut. Pořad schůze nebyl schválen.

 

V tuto chvíli vyhlašuji technickou pauzu pět minut (aby mohlo být nastaveno zařízení pro pokračování přerušené 5. schůze).

 

(Schůze skončila ve 12.41 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP