(18.30 hodin)

 

Místopředsedkyně PSP Vlasta Parkanová: Pěkně děkuji. Zahajuji všeobecnou rozpravu, do které nemám žádnou písemnou přihlášku. Ptám se vás, zda se do této rozpravy chcete přihlásit z místa. Nikdo se do této rozpravy nehlásí a já ji tedy ukončuji a přistoupíme k rozpravě podrobné. Ani do té nemám žádnou písemnou přihlášku a nevidím nikoho, kdo by si v této podrobné rozpravě přál vystoupit. Proto i podrobnou rozpravu končím.

Budeme hlasovat o návrhu usnesení výboru pro obranu a bezpečnost, který doporučuje, aby tento materiál vzala Poslanecká sněmovna Parlamentu na vědomí. Dříve než dám hlasovat, tak vás všechny odhlásím na přání z pléna. Prosím, abyste se znovu přihlásili hlasovacími kartami. Počkám, až se ustálí počet přítomných v sále...

Jste si opravdu, kolegyně a kolegové, všichni jisti, že jste přihlášeni...?

Pokud nedosáhneme v počtu přítomných čísla 67, tak budu muset schůzi pro dnešní den přerušit pro neusnášeníschopnost. Ještě jednou vás odhlašuji a prosím, abyste se znovu přihlásili.

 

Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro návrh usnesení. Kdo je proti?

V hlasování číslo 80 z přihlášených 91 poslanců pro 81, proti žádný. Návrh byl přijat a já konstatuji, že návrh usnesení byl schválen.

 

Řekli jsme si, že ještě jeden bod... Tenhle ten to byl? Tak jste mě přesvědčili. Já vám kolegyně a kolegové děkuji. Končím dnešní jednání Sněmovny. Děkuji za spolupráci a sejdeme se ráno v 9 hodin.

 

(Jednání skončilo v 18.33 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP