(12.50 hodin)

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Děkuji. Prosím, všichni ještě zůstaňte v jednacím sále, mám několik důležitých upozornění k dnešnímu dni.

Nyní začne tedy vydávání hlasovacích lístků. Organizační výbor se sejde...

Do 13.15 budou vydávány hlasovací lístky. Do 13.30 by měla být možnost dovolit všemi. Prosím, aby členové organizačního výboru dostali přednost při té volbě. Na 13.30 svolávám zasedání organizačního výboru.

A ještě jedno upozornění k odpoledni. Odpoledne začínáme ústními interpelacemi ve 14.30 na předsedu vlády, ale vzhledem k tomu, že je předseda vlády omluven, nebude přítomen, tak ty interpelace budou mít daleko rychlejší průběh. Prosím proto všechny ty, kteří interpelujete ministry vlády - okamžitě po skončení interpelací na předsedu vlády budou zahájeny interpelace na členy vlády. Může to být už kolem 14. hodiny 50. minuty, možná ještě dříve. Prosím, abyste si to všichni pohlídali, protože dle jednacího řádu ve chvíli, kdy skončí interpelace na předsedu vlády, začínají interpelace na ministry.

Tolik má upozornění.

Pauza tedy včetně volebního aktu - teď napřed budeme volit, poté bude pauza do interpelací, to znamená do 14.30. Ve 13.30 se schází organizační výbor.

Zatím vám děkuji.

 

(Jednání přerušeno ve 12.51 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP