(18.20 hodin)
(pokračuje Zaorálek)

Ptám se, kdo je pro, přikázat ústavněprávnímu výboru insolvenční zákon. Děkuji. Kdo je proti? Vyčkejme tedy chvíli... Děkuji.

V hlasování číslo 30 přítomno 149, pro přikázání ústavněprávnímu výboru 149. Konstatuji, že jsme tento návrh přikázali k projednání ústavněprávnímu výboru.

 

A poslední hlasování. To byl návrh ministra Pospíšila. Byl to návrh zkrátit lhůtu k projednání ve výborech na 5 dnů podle § 91 odst. 2. Teď vás nechám hlasovat o zkrácení lhůty.

Kdo je pro, zkrátit lhůtu k projednání ve výborech na 5 dnů, zvedne ruku. Kdo je proti zkrácení lhůty? Prosím, spočítat. Děkuji.

V hlasování číslo 31 přítomno 149, pro hlasovalo 122, proti 3. Konstatuji tedy, že jsme lhůtu k projednání ve výborech zkrátili na pět dnů.

 

A to je všechno. Děkuji panu ministrovi a končím i projednávání bodu 39.

 

O slovo se hlásí pan poslanec Gazdík.

 

Poslanec Petr Gazdík: Vážený pane předsedající, milé paní poslankyně, páni poslanci, dovoluji si požádat o pauzu na poradu klubu do 19 hodin. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Takže přerušuji jednání Sněmovny do zítřka do 9. hodiny ráno, kde, předpokládám, máme pevně schválené body, kterými v 9 hodin ráno začneme. Doufám, že hlasovací zařízení už bude funkční.

Přeji vám příjemný večer.

 

(Jednání skončilo v 18.23 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP