(12.30 hodin)
(pokračuje Němcová)

Nyní nás tedy čeká hlasování o celém návrhu zákona. Návrh usnesení zní takto: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 96/1993 Sb., o stavebním spoření a státní podpoře stavebního spoření a o doplnění zákona České národní rady č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění zákona České národní rady č. 35/1993 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 378."

Zahajuji hlasování pořadové číslo 59. Táži se, kdo souhlasí s tímto návrhem usnesení. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 59 přítomno 163, pro 95, proti 62. Konstatuji tedy, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

 

Dámy a pánové, prosím ještě o chvíli klidu. (V sále je obrovský hluk.) Projednali jsme bod 29. Končím tedy jeho projednávání, sněmovní tisk 378.

Ale mám pro vás ještě sdělení. Dnes jsme vyčerpali náš program. Přeruším tedy 22. schůzi, ve které se nacházíme, do úterka 6. 9., ale v úterý 6. 9. začínáme ve 14 hodin schůzí 21. a teprve po vyčerpání jejího programu vstoupíme zpět do schůze 22. Tolik mé upozornění týkající se dalšího postupu našeho jednání v obou schůzích.

Ještě pan kolega Huml žádá o slovo. Prosím o klid.

 

Poslanec Stanislav Huml: Jenom pro stenozáznam. Nezpochybňuji hlasování, ale já jsem při posledním hlasování hlasoval, nebo chtěl hlasovat ne, a mám na sjetině ano.

 

Předsedkyně PSP Miroslava Němcová Ano, sdělení pro stenozáznam. Pan kolegů Jiří Petrů. Hlásí se? Nehlásí. Takže je vyčerpán dnešní program, přerušuji tedy schůzi tak, jak jsem řekla. Přeji vám příjemné odpoledne.

 

(Schůze přerušena ve 12.32 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP