(9.50 hodin)

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano, ale vzhledem k tomu, že kvorum stále není, tak vám jenom řeknu, že jsme tady neodhlasovali návrh na přerušení paní poslankyně Kateřiny Konečné, neodhlasovali jsme ani návrh pana poslance Váni, který taky chtěl přerušit projednání svých interpelací. Tak to jenom konstatuji, že by bylo třeba to učinit potom, co se Sněmovna zase sejde. Třeba v těch 11 hodin. A pak se může také jednat i o tom, co navrhl pan poslanec Vojtěch Filip, o usnesení, že vláda nemá zasedat v době, kdy probíhají písemné interpelace. Takže tyto věci navrhuji odhlasovat až ve chvíli, kdy budeme mít dostatečné kvorum. A ukončuji v této chvíli jednání, projednávání tohoto bodu. Sněmovna bude pokračovat v 11 hodin.

Ještě pan poslanec Vojtěch Filip.

 

Poslanec Vojtěch Filip: Pane předsedající, já nemohu souhlasit s vaším postupem. Nejde ukončit tento bod, když nebylo hlasováno o návrzích, které ke konkrétnímu bodu padly. Čili navrhuji přerušení toho bodu.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Přerušení, přerušení, ano, omlouvám se, to byla chyba. Přerušuji projednávání tohoto bodu.

 

Poslanec Vojtěch Filip: Pak se sem dostaví ta potřebná většina.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Přesně, ano, samozřejmě, to jsem neřekl šťastně. Přerušuji projednávání bodu písemné interpelace, abychom právě mohli ještě dohlasovat body. Nicméně navrhuji, abychom se sešli v 11 hodin, jinak si nemyslím, že by to mělo valného smyslu, abychom se tady pořád scházeli znovu. Takže v 11 hodin se sejdeme a bod je přerušen.

 

(Jednání přerušeno v 9.51 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP