(9.50 hodin)
(pokračuje Zaorálek)

Jenom vyzvu paní poslankyni Kateřinu Konečnou, aby se vyjádřila, trvá-li na přerušení této odpovědi, nebo na přerušení projednávání, a pak vás všechny odhlásím, abychom mohli hlasovat. Všechny odhlašuji. Prosím, abyste se přihlásili. Ptám se paní poslankyně Konečné, jestli tedy trvá na přerušení projednávání této odpovědi.

 

Poslankyně Kateřina Konečná: Děkuji, pane místopředsedo. Trvám a budu na něm bohužel trvat i dnes, protože pan ministr Chalupa je omluven, je na zahraniční cestě, tak když nám to nevyšlo v roce 2012, doufám, že se tady s ním potkám ve čtvrtek někdy v roce 2013. A vás žádám, abyste nám k tomu dali příležitost tím, že opět odložíte tuto interpelaci. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Výborně, takže paní poslankyně Konečná trvá na hlasování o přerušení, což je celkem logické vzhledem k tomu, že pan ministr Chalupa tady opět není. Jenom zagonguji, aby se všichni poslanci mohli zúčastnit tohoto hlasování o interpelaci paní poslankyně Konečné a o jejím návrhu na přerušení. (Neklid v sále.)

Vážení kolegové, prosím, abyste se přihlásili. Já jsem vás mezitím odhlásil, tak prosím o přihlášení. Pan poslanec Kováčik.

 

Poslanec Pavel Kováčik: Děkuji za slovo, pane předsedající. V intencích toho, co jsem tady řekl před pár minutami, vás prosím, pane předsedající, abyste přesto, že tady není dostatečný počet přihlášených poslanců a poslankyň, zahájil hlasování, aby na sjetině alespoň občané mohli vidět, kdo do té práce skutečně chodí hlasovat a kdo sem chodí jenom sedět. (Potlesk z řad poslanců KSČM. Neklid v sále.)

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Vyhlašuji pauzu do 10 hodin. V 10 hodin budeme pokračovat.

 

(Jednání přerušeno v 9.53 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP