(12.50 hodin)

 

Poslankyně Jana Drastichová: Děkuji za slovo, pane místopředsedo. Přihlašuji se k pozměňovacím návrhům uvedeným v systému pod číslem 4770 a 4772. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano. Kdo další se hlásí k návrhu? Hlásí se někdo další v podrobné rozpravě k některému návrhu nebo chce podat nějaký návrh? Pokud v této chvíli nikdo tak nečiní, budeme moci ukončit i podrobnou rozpravu. Tím pádem ukončíme i projednávání celého bodu. V tuto chvíli ukončuji - (Hlasy z pléna.)

Zapomněl jsem dát hlasovat o zkrácené lhůtě, takže se omlouvám.Je tady návrh, který podal pan poslanec Heger, zkrátit lhůtu k projednávání na 48 hodin. To ještě musíme odhlasovat.

 

Opakuji, ministr Heger podal návrh na zkrácení lhůty na projednávání pro třetí čtení na 48 hodin a o tom musíme ještě hlasovat.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro zkrácení lhůty projednávání na 48 hodin, stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování má pořadové číslo 171. Přihlášeno je 155 poslanců, pro hlasovalo 63, proti 31. To znamená, že ten návrh na zkrácení lhůty byl zamítnut.

 

To je zřejmě poslední, co jsme měli odhlasovat. Ukončuji projednávání bodu číslo 12.

Ukončuji v tuto chvíli dopolední jednání Sněmovny. Víte, že Sněmovna bude pokračovat ve 14.30 interpelacemi (reakce mimo mikrofon) - je středa, není čtvrtek. Bude pokračovat dalšími pevně zařazenými body ve 14.30. Ve 14.30 pokračuje schůze.

Teď ale především vyhlašuji - za pět minut bude organizační výbor zasedat v příslušné místnosti. Tak jenom členům organizačního výboru zdůrazňuji, že za pět minut začíná jednání ORGVu.

 

(Jednání přerušeno ve 13.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP